Sarem Makina - Kimdir

Plastik Boru Makinaları, Plastik Boru Üretim Hatları, Damla Sulama Makinaları, Boru Paketleme Makinaları, Boru Ekstruder, MUF Makinası

Sarem Makina, Türkiye'nin boru üretim makinaları konusunda ihtisaslaşmış, yılların tecrübesi ve en kalifiye mühendisleriyle ülkemizin boru üretim makinalarına olan ihtiyacını görmüş ve bu konudaki 100% dışa bağımlılığa son vermek amacıyla üretime başlamıştır.

Sarem Makina mühendislik altyapısının avantajlarıyla, Alman ve İtalyan makina devleri kalitesinde ve verimlilik ölçülerinde ürünler ortaya koymuştur. Aradan geçen makina üretimi sürecinde fabrikamız, 28 ülkeye 100 den fazla komple üretim hatları üretmiş ve anahtar teslimlerini yapmıştır.

Sarem Makina halen aralarında Türkiye'nin en büyük boru üreticileri dahil pek çok boru fabrikasına makinalar üretmektedir 2009 yılı itibariyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Sarem Makina, Alman teknolojisini ülkemize getirmiş ve Türkiye'de ilk kez bir Türk Makina Markası Gercotec adı altında Korige-Hattı üretmeye başlamıştır. Türkiye'de üretilen bu makinalar, hem ithalatı engellemiş, hem de birçok ülkeye ihraç edilerek ülke ekonomisine katkı sağlamıştır.

Hali hazırda Sarem Group altında faaliyet gösteteren diğer firmalarımızdan Sarmold PP, PE, PVC, PPRC fiting kalıpları üreten firmamız, altyapısı ve ürün gamı ile boru ek parçaları alanında müşterilerine her türlü çözümü sunmaktadır.

Misyonumuz

Sarem Makina;  kalite ve hizmette sahip olduğu imajını her geçen gün güçlendirerek, sürekli artan ARGE yatırımları ile bilgi ve tecrübesini arttırmakta, bulunduğu sektörün ve ülke ekonomisinin gelişimine katkı sağlamaktadır. Son dönemde özellikle ihracata verdiği önemi artırarak her geçen gün daha fazla ülkede makinalarını kurmuş, sektörde kalite ve hizmette öncü olmayı kendisine misyon olarak benimsemiştir.

Vizyonumuz

Sarem Makina; sektördeki yenilikleri ve en son teknolojileri takip ederek, kendini sürekli geliştirerek ve ekip ruhu ile çalışmayı, sahip olduğu yerel değerlerin bilincinde olarak global dünyaya entegre olmayı vizyonu olarak benimsemiştir.

Sarem Makina, konusunda uzman, deneyimli ve disiplinli kadrosu ile kuruluşundan itibaren müşterilerine en kaliteli ürünü ve hizmeti sunmayı kendisine ilke edinmiştir.

Kalite Politikası

Sarem Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. "Plastik Boru Makinaları" konusunda en güvenilir ve tercih edilir şirketler arasında yer almayı ilke edinmiş, yönetim ve kalite politikasını bu doğrultuda düzenlemiştir.

Bu politikanın sürekliliğini sağlamak amacıyla aşağıdaki ana başlıkları belirlemiştir.

- Dünyadaki teknolojileri, standartları sürekli izleyerek müşterilerinin beklentilerini aşan ürünler tasarlamak.

- Müşterilerimize en uygun fiyat, en üstün kalite ve mevzuata uygun olarak zamanında güvenilir ürünleri sunmak.

- Ürünlerimizin sürekli ve sorunsuz hizmet verebilmeleri için satış öncesi ve sonrası dokümantasyon ve teknik destekleri zamanında ve tam olarak vermek.

- Çalışanlarının sağlığını, güvenliğini, bugününü ve yarınını güvence altına almak, bağlılığını ve memnuniyetini artırmak amacıyla sürekli aktiviteler düzenleyerek eğitim ve bireysel gelişimini artırmak, şeffaf yönetim ilkesi doğrultusunda bilgi, sorumluluk paylaşımı ile yetkilendirilmiş takım ruhunu sürekli zinde tutmak.

- Tedarikçileri ile sıkı ve sürekli iş birliği kurarak gelişmelerini sağlamak, sonuçları izlemek, hizmet zinciri halkalarının tümünün sağlamlığından emin olmak