Midas Makina - Kimdir

Dolum Makinaları, Etiket Makinaları, Kapak Kapama Makinaları, Konveyör sistemleri, Konveyör Otomasyonları Üretimi Ve Satışı

Midas Makina

1998 yılında Midas Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adıyla kurulan firmamız Dolum Makinaları, Etiket Makinaları, Kapak Kapama Makinaları, Konveyör sistemleri, Konveyör Otomasyonları ve Özel uygulamalar konusunda sektördeki faaliyetlerini başarı ile sürdürmektedir. Müşterilerine her zaman en iyi ve teknolojik niteliklere sahip en kaliteli hizmeti sunmayı amaç edinmiştir.

Midas Makina, yapmış olduğu makinalar ve otomasyon sistemleri, üretim ortamındaki verim ve kaliteyi istenilen proses şartlarını sağlayacak şekilde konusunda uzman ve tecrübeli ekiplerimiz tarafından üretilmektedir.

Firma olarak felsefemiz

Güvenilir ve sürekli hizmet vermek
Yenilikçi çözümler üretmek
Satış ve teslim sonrası servis ve bakım hizmetleri sürekli destek sunma
Gelişmiş teknolojileri kullanmak
Optimum çözüm önerileri ile ekonomik ve kaliteli hizmet sunmak
İyi planlama ve zaman yönetimi uygulayarak gecikmemek
Eleştiri ve önerilere açık olmak

Vizyonumuz

Midas Makina olarak vizyonumuz, gelişen teknolojiyi takip ederek, eleştiri ve yeniliklere açık olup kaliteli bir büyümeye ulaşmaktır. Aynı zamanda şirket olarak sorumluluklarımızı yerine getirerek sektördeki güvenilir ve vazgeçilmez yerimizi daha da sağlamlaştırmaktır.

Misyonumuz

Midas Makina olarak misyonumuz, müşterilerimize yenilikçi çözümlerle birlikte güvenilir ve sürekli hizmet vermektir. Gelişmiş teknolojileri kullanmayı amaç edinmiş olan şirketimiz optimum çözüm önerileriyle ekonomik ve kaliteli bir hizmet sunmaktadır. İyi planlama ve zaman yönetimi uygulayarak müşteri taleplerini geciktirmemek önceliklerimizden olup satış sonrası sürekli destek sağlamak şirketimiz misyonlarındandır.

Kalite Politikamız

Midas Makina San. Ve Tic. Ltd. Şti.'nin kalite politikası, geliştirdiği ve ürettiği tüm ürünler için sözleşmelerde yer alan gerekleri ve müşteri isteklerini maksimum düzeyde sağlamaktır. Bu temel politika çerçevesinde sürekli gelişmeye açık olan mevcut kalite yönetim sistemimizin gereklerini titizlikle uygulamak suretiyle güvenilir ve mükemmel ürünü yaratmak, uygunluğunu doğrulamak ve müşteriye sunmak temel amacımızdır.