Güçlü Makina - Kimdir

Şişe Kasalama Ve Boşaltma Makinaları | Tam Otomatik Cam Şişe Yıkama-Dolum-Kapatma Makinaları İmalatı

1984 yılında faaliyete geçen firmamız, 0,33lt ve 3 lt tam otomatik cam şişe yikama-dolum-kapatma makinaları imal ettiği büyüme surecini , Turkiye'de ilk defa firmamız tarafından üretilen  tam otomatik  şişe kasalama ve boşaltma  makinaları imalatıyla devam ettirmiştir. 

Tam otomatik  kasalama ve boşaltma makinalarıyla gazlı icecek sektorunde de hizmet eden firmamız 1994-yılında Limited Sirket olarak alüminyum doküm,içme suyu pazarlama sektorünede girmistir. 

PC damacana şişelerin içme suyu pazarına girmesiyle birlikte bu şişelerin fırçalı dis yikama makinesi; şişe yikama-dolum-kapatma makinasi; emniyet bandı makinasi , yukleme paleti ve konveyor hatlari imalatı yapmış imalat politikası olarak cok fazla uretim değil "Yapılan her imalat bizim eserimizdir" Sloganiyla devam etmiştir. 

Yurt içi ve yurt dışı ihracatıyla sektördeki güvenilen marka olmayı başarmıştır. 30 yıllık şahsi tecrübeyle birlikte hep aynı şeyi söyledik

" YAPTIGIMIZ HER MAKİNA BİZİM ESERİMİZDİR,

BİZİ, MAKİNALARIMIZIN BULUNDUĞU FİRMALARA SORUN!

MAKİNALARIMIZI GORUN VE SONRA KARARINIZI VERİN"

 Politikamız

İmalat politikamız her zaman  aynı olmustur;
GÜCLÜ MAKİNA imalathanesinde üretilen her makine bizim eserimizdir.

Amacımız ;

GÜCLÜ MAKINA=GÜVENİLEN MARKA oldu, bunca yıldan sonra da amacımıza ulaşmış bulunuyoruz. 

Elbette yapılanlar yeterli olmadığı gibi uluslar arasi standartlarda çalışıp su sektöründeki seviyeyi de daha yukarılara çekmeye çalışıyoruz. Gelmek istediğimiz yer su imalathanesinde hic kimsenin bulunmamasi  ,makinelerin tamamen kendi basina calismasidir. 
Bu amaca uygun olarak firmamiz sise kontrol makinalari üzerinde calismaktadir. 

Bu çalışmalar;
SIFIR HATA+SIFIR INSAN=İMALAT
Sürecine varıncaya kadar devam edecektir.