Yıldız Zarf Kağıt - žMarkalarımız

Oluklu mukavaa hatları, kutu pencere takma, laminasyon, sıvama, kalıplı kesim, dilme makinaları Türkiye mümesillikleri

İspanya’da yerleşik olan KMEC firması, kağıt, ambalaj, karton, film ve folyo kullanan sektörlere yönelik olarak baskı öncesi, baskı sonrası ve etiket sektörüne yönelik makine çözümleri sunmaktadır.
KMEC İspanya’da yerleşik olan KMEC firması, kağıt, ambalaj, karton, film ve folyo kullanan sektörlere yönelik olarak baskı öncesi, baskı sonrası ve etiket sektörüne yönelik makine çözümleri sunmaktadır.
LEMM

Almanya merkezli LEMM Maschinenbau GmbH firması müşterilerinin taleplerine yönelik olarak bobin sektörüne yönelik çözümler üretmektedir. LEMM firması, ürettikleri kaldıraç ve besleme sistemleri ile birlikte uzun senelerdir kağıt, folyo ve ambalaj sektörüne yönelik hizmetler sunmaktadır.
LEMM LEMM Almanya merkezli LEMM Maschinenbau GmbH firması müşterilerinin taleplerine yönelik olarak bobin sektörüne yönelik çözümler üretmektedir. LEMM firması, ürettikleri kaldıraç ve besleme sistemleri ile birlikte uzun senelerdir kağıt, folyo ve ambalaj sektörüne yönelik hizmetler sunmaktadır.
PASQUATO

1975 senesinde İtalya’da kurulmuş olan Pasquato firması kırtasiye, serigrafi ve ambalaj sektörüne yönelik ebatlama makineleri üretmektedir.
PASQUATO PASQUATO 1975 senesinde İtalya’da kurulmuş olan Pasquato firması kırtasiye, serigrafi ve ambalaj sektörüne yönelik ebatlama makineleri üretmektedir.
Roberts Graphics 40 seneyi aşkın bir süredir kullanılmış baskı öncesi ve baskı sonrası makine hizmeti sunmaktadır. Dünyanın bir çok farklı ülkesine sattıkları makineler ile birlikte sektörde kaliteli ve güvenilir bir isim yapmayı başarmışlardır.
ROBERTS GRAPHICS LTD Roberts Graphics 40 seneyi aşkın bir süredir kullanılmış baskı öncesi ve baskı sonrası makine hizmeti sunmaktadır. Dünyanın bir çok farklı ülkesine sattıkları makineler ile birlikte sektörde kaliteli ve güvenilir bir isim yapmayı başarmışlardır.
SAMTACK, 1988’ten bu yana matbaa ve ambalaj sektörüne yönelik tutkal, hot-melt ve vernik üretimi yapmaktadır. Tüm ürünleri en üst kalitede doğal ve sentetik materyallerden yapılmaktadır.
SAMTACK SAMTACK, 1988’ten bu yana matbaa ve ambalaj sektörüne yönelik tutkal, hot-melt ve vernik üretimi yapmaktadır. Tüm ürünleri en üst kalitede doğal ve sentetik materyallerden yapılmaktadır.
Tayvan’da 1986 kurulmuş olan SmoothBonwell, kurulduğu günden bu yana kağıt, karton ve baskı sonrası makine kullanıcılarına yönelik hizmet sunan ana satıcılardan biridir.
SBL Tayvan’da 1986 kurulmuş olan SmoothBonwell, kurulduğu günden bu yana kağıt, karton ve baskı sonrası makine kullanıcılarına yönelik hizmet sunan ana satıcılardan biridir.
TECNO CONVERTING 2000

Flexible Packaging (esnek ambalaj) konusunda Italya'da faaliyet gösteren firma, sektördeki matbaalara ve imalatcı firmalara, her türlü "kullanılmış" flekso baskı, rotogravür, laminasyon, torba makineleri ve ekstruder satışlarına aracılık etmektedir. Konusunda, Italya'nın en önde gelen firmasıdır.
TECNO CONVERTING 2000 TECNO CONVERTING 2000 Flexible Packaging (esnek ambalaj) konusunda Italya'da faaliyet gösteren firma, sektördeki matbaalara ve imalatcı firmalara, her türlü "kullanılmış" flekso baskı, rotogravür, laminasyon, torba makineleri ve ekstruder satışlarına aracılık etmektedir. Konusunda, Italya'nın en önde gelen firmasıdır.