Çullas - Kimdir

İsveç Husqvarna Türkiye Resmi Distribütörü - Robotik Çim Biçme Makinaları | Hafif İnşaat Ürünleri | Orman Bahçe Ürünleri

Ü

ç kuşağı kapsayan geçmişiyle, Orman-Bahçe-Tarım ve İnşaat makineleri ithalatı ve distribütörlüğünün yanısıra değişik sektörlerdeki iştirakleriyle, güçlenerek büyüyen firmamız, sektörünün lider firmalarından biri haline gelmiştir. Dünyanın yaşayan en eski firması olan İsveç, Husqvarna’nın 27 yılı aşkın Türkiye ana mümessili olan firmamız 4000m2′lik kapalı alanda buluna stok ve satış sonrası hizmetiyle de sektöründe lider durumdadır.

Niceliklerin değişken, niteliklerin ise kalıcı olduğu ilkesine inanan yönetim kadromuz, bu bilinçle ekip çalışması ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olup etkin çözüm anlayışıyla sektörünün gelişmesine katkıda bulunan bir kuruluş olarak yoluna devam etmektedir.

Geride bıraktığımız zaman içerisinde gerek bünyemizde gerekse hizmet ettiğimiz sektörde oluşan mutlu ifadelerin kartvizitimiz olduğuna inanıyor ve ilk günkü azimle yolumuza devam etmenin gururunu yaşıyoruz.

Bu vesileyle sizlere yenilenen web sitelerimizin tanıtımını da yapmak istiyoruz. Husqvarna Orman-Bahçe ve Husqvarna İnşaat Makineleri. Yeni ürünleriyle olduğu kadar tasarım ve teknolojik alt yapısıyla da oldukça iddialı olan bu sitelerimizin aynı zamanda siz kullanıcılarımıza oldukça katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Sizlerden gelen her türlü soru, öneri, ve taleplerin bizler için çok önemli olduğunu belirtir; Çullas ailesini oluşturan ekibimiz, tedarikçilerimiz ve bayilerimize teşekkür ederiz.

S. Umut Demirel

Genel Müdür