Şakalak - Kimdir

HUBUBAT VE KOMBİNE HUBUBAT MİBZERİ, PNÖMATİK HASSAS EKİM MAKİNASI, YARI OTOMATİK SOKLU PULLUK, DİSKLİ PULLUK, PROFİL ŞASELİ DİSKLİ PULLUK, LAMA ŞASELİ DİSKLİ PULLUK İMALATI VE SATIŞI

1975 yılında kurulan Şakalak Tarım Makineleri çeyrek asırdır, kalitenin öncüsü ürünleriyle çiftçimizin yanında.

Kurulduğu ilk günden bugüne ürün ve hizmette kalite anlayışından taviz vermeyen Şakalak, Bugün tarım makineleri üretiminde bölgenin teknoloji üssü konumunda. En son teknolojiye sahip CNC makina parkı, lazer kesim makinaları, robot kaynak makinaları başta olmak üzere, imalattan fırın boyaya kadar uzanan, otomasyona dayalı bir üretim hattına sahip olan şakalak, Konya 3. organize sanayi bölgesinde faaliyetine devam ediyor.

Şakalak tarım makineleri, HUBUBAT VE KOMBİNE HUBUBAT MİBZERİ, PNÖMATİK HASSAS EKİM MAKİNASI, YARI OTOMATİK SOKLU PULLUK, DİSKLİ PULLUK, PROFİL ŞASELİ DİSKLİ PULLUK, LAMA ŞASELİ DİSKLİ PULLUK başta olmak üzere her türlü teknoloji ürünü tarım makinesini üretebilme kapasitesine sahiptir.

Alanında uzman, ekip ruhuna sahip geniş bir kadroyla üretimine devam eden Şakalak Makinenin bugün üretiminin önemli bir yüzdesini ihracat oluşturuyor. Ürünlerini Kuzey Afrika, Balkan ülkeleri, ve Türki cumhuriyetler başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına gönderen Şakalak yurt içinde de yaygın bir şatış ağına sahip ve gerek yurtiçi gerekse yurtdışında adından söz ettirmenin haklı gururunu yaşıyor.

Hiçbir başarının tesadüflere dayalı olmadığını bilen hepimiz gibi Şakalak A.Ş.tüm ürünlerinde S.Ü.Ziraat Fakültesi Tarım makinaları Bölümü’nden deney raporları, TSE İmalat Yeterlilik Belgesi alarak bu konudaki hassasiyetini göstermiştir.

Özellikle diskli pullukların disk saçları ve soklu pullukların ayna, bıçak kulak gibi aşınmaya maruz kalan önemli parçalarını Avrupadan ithal eden Şakalak A.Ş; tüm makineleri artık dünya standartlarında bir üretim çizgisine ulaşmıştır. Şakalağın teknoloji ürünü makineleriyle çiftçimizin içi rahat ürünü bereketli.

İmal ettiği ürünleri Tarım Kredi Kooperatifileri, Pancar Kooperatifleri, acenteleri, irtibat büroları ve fabrikadan doğrudan satış yoluyla çiftçimizin hizmetine sunan Şakalak A.Ş.; kalite ve teknoloji anlayışı ile sizlere birlikte yeni atılım hedefleriyle geleceğe umutla ve güvenle bakıyor.

Şakalak Makina Çiftçilerimize;

- En az masrafla; En yüksek kazancı...
- En az emekle; En yüksek verimi sağlamayı
amaç edinmiş bir kuruluştur.

Kalite

Şakalak tarım makineları A.Ş. tarım makineları alanında son gelişmeleri izleyerek üretim kalemlerini ve kalitesini sürekli arttırarak güvenilir bir firma niteliği yakalamıştır.

Toplam kalite yönetim sistemi ile ürün ve üretim kalitesinden ödün vermeden ürünlerinin ve markasının dünya pazarlarında aranır konuma getirilmesi Şakalak tarım makineları A.Ş.‘nin ana hedeflerindendir.

Kalitenin sürekli geliştirilmesi ve müşterilerimizin ilettği her türlü sorunu takip etmek ve tekrarını önleyerek müşteri memnuniyetini arttırmak prensibi işletmemizin ayrılmaz bir parçasıdır.