Dereli Graphic - Kimdir

Baskı Makineleri, Oluklu Mukavva Hattı ve Makinaları, Karton Kesim Makinası, CTP Makinası, Yıkama ve Arıtma Makinası, Solvent Boşaltım İstasyonu, İmalatı ve Satışı

Dereli Graphic

Faaliyetlerine 1986 yılında İstanbul' da başlayan Dereli Grafik, uzun yıllara dayanan tecrübesi. kaliteden ödün vermeyen anlayışı ile kurulduğu günden bugüne müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak matbaa sektöründe hizmet vermeye devam etmektedir. 
Sektördeki yenilikleri yakından takip ederek. kurumsal değerler, yenilikçi bakış açısı ve alanında uzman personelleri ile Türkiye'nin önde gelen firmalarına kaliteli hizmet vererek uzun soluklu müşteri ilişkileri kurmuştur.

Çözüm ortağı olduğumuz firmalara, baskı öncesi, baskı ve baskı sonrası olmak üzere. matbaa sektörünün tüm alanlarında yerli ve yabancı iş ortaklarımızla profesyonel hizmetler sunuyoruz. Sektörün ve de Türkiye'nin önemli bir pazar payına sahip şirketimiz. farklı departmanlarında, her biri alanında profesyonel onlarca personel ile hizmet vermektedir. Kaliteli işlerin altına attığımız imzanın bize verdiği güven ve sahip olduğumuz geniş ürün portföyümüz ile yolumuza devam ediyoruz.