Altekma Group - Kimdir

Boya Makinaları, Boya Pompaları, Sertleştirme Pompaları, Yol Çizgi Makinaları, Tam Otomatik Yol Çizgi Makinası, Texture Kaplama Pompaları, Kumlama Makinaları ve Sistemleri, Poliüretan Makinaları İmalatı Pazarlaması ve Satışı

 Altekma A.Ş, yüzey hazırlama ve yüzey kaplama yöntemleriyle ilgili sektöre çözüm üretmek amacıyla 1997 yılında İzmir’de kurulmuştur. Sizlere daha iyi hizmet vermek ve ”Çözüm Ortağınız” olmak amacıyla; İstanbul Pendik’te Marmara Bölge Müdürlüğümüz, Ankara Ostim’de İç Anadolu Bölge Müdürlüğümüz ve İzmir Gıda Çarşısında Ege Bölge Müdürlüğümüz çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca Altekma A.Ş, yerel ortağınız olmak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla Türkiye’nin sektördeki en güçlü bayilik ağını da kurmuştur.

Kaliteli ürün, müşteri memnuniyeti ve satış sonrası hizmet anlayışı ile sektör liderliğini 21 yıldır koruyan Altekma A.Ş hedefini, her yıl başarı çıtasını yükselterek, sürdürülebilir büyümeye ve gelişmeye endekslemiştir. Makine portföyünü ve tesislerini genişleten Altekma, kumlama kazanları, tekstüre makineleri, su jetleri, yol çizgi kamyonları ve çeşitli yedek parçaların üretimini yapmaktadır. Aynı zamanda bu ürünleri, Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkî Cumhuriyetlere ihraç etmektedir ve bölgede her geçen gün güçlenmektedir.

Altekma Grup olarak “Çizgimiz Doğruluk İlkemiz Kalitedir” sloganıyla çıktığımız bu yolda, ilk günkü heyecanımız, yarattığımız farkındalık ve yenilikçi perspektifimiz ile birlikte sektörde emin adımlarla ilerlemeye ve öncülüğümüzü sürdürmeye devam ediyoruz.

Saygılarımla,

Hulusi DURMUŞ

Yönetim Kurulu Başkanı

 

Hizmet Politikamız

ALTEKMA 1997 yılında kurulmuş olup siz değerli müşterilerimiz ile birlikte 20. hizmet yılında olmanın gurur ve onurunu yaşamaktadır.
 
Gelişen teknolojiye yakın olmanın kaçınılmaz olduğuna inanan takım arkadaşlarımla birlikte , hizmet verdiğimiz alanlarda aktif rol almak ve sizlerin çözüm ortağı olabilmemiz için var gücümüzle çalışmaktayız.Bu vesileyle sizlere sektörlerinde dünyanın sayılı firmaları olan GRACO, WIWA, GAMA, CLEMCO, PUTZMEISTER DYNAJET ve TRIMMER ürünlerinin satış ve satış sonrası hizmeti daha iyi sağlayabilmek amacıyla İstanbul, İzmir ve Ankara'da bölge müdürlükleri, Adana ve Gaziantep'de bayilikler oluşturduk.
 
Eğitim ve disiplinli çalışma prensibine dayalı insan kaynakları anlayışımız ve buna paralel olarak gelişen hizmet politikamız sayesinde sektörümüzde hak ettiğimiz yere doğru ilerlemekteyiz.
 
Bu bağlamda sizlere sunmaya çalıştığımız hizmet anlayışımız ile bugüne kadar edindiğimiz memnun müşterilerimiz arasında sizleri de görmekten mutlu olacağız.