Dersan Makina - Kimdir

Titan & Speeflo markalarının Türkiye genel distribütörü, Dermix profesyonel markasının tek üreticisidir

 

DERSAN MAKİNA , 1980 yılında makina imalatı, tamir ve bakımı ile sektörde yerini almıştır.Müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiş firmamız, günden güne büyüyen müşteri portföyü ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten gurur duymaktadır.

DERSAN MAKİNA, sürekli yeni ürünler ve yeni hizmet yöntemleri araştırarak, profesyonel boya ve püskürtme ekipmanları piyasasında üretim odaklı çalışmalarıyla gelişen teknolojiyi takip etmekte , firmaların üretim maliyetlerini minimize edecek ve üretimi hızlandıracak ürünler üretmeye devam etmektedir.

DERSAN MAKİNA, şuanda bir WAGNER GROUP kuruluşu olan Titan & Speeflo markalarının Türkiye genel distribütörü, Dermix profesyonel markasının tek üreticisidir. 30 yıla yakın tecrübemizle boya ve püskürtme ekipmanlarında üretim, satış, satış sonrası destek konularında sektörde lider olmayı amaçlamaktayız.

Siz değerli müşterilerimizin isteklerini ve sektörün taleplerini günden güne takip eden firmamız , her yeni gün imalatına yeni bir ürün ekleyerek ürün çeşitliliğini arttırmaktadır. Firma olarak amacımız bugüne kadar üretimini yaptığımız ürünlerin kalitesini ithal ürünler kadar yükseltmekken, artık bize verdiğiniz güvenle hedeflerimiz bu çizgiyi aşmak ve ithal edilen ürünlerin kalite çizgisini geride bırakmaktır. 800' ün üzerinde olan ve her geçen gün büyüyen farklı sektörlerdeki müşteri portföyümüzden aldığımız moral ve destekle bu hedefleri aşmak bizim için çok kolay olacaktır.