Sağlam Konfeksiyon Makinaları - Kimdir

PFAF, MACPİ, MAMMUT, BECKMANN Türkiye Mümessili, BROTHER ve LECTRA Ege Bölgesi Ana Bayi

İşinizi SAĞLAM'a Alın!
 

1979 yılında İzmir’de Sağlam Servis adı altında kurulan, uzun yıllar teknik servis ve yedek parça hizmeti veren firmamız, 1996 yılında Sağlam Konfeksiyon Makinaları SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ . unvanını aldı. Böylelikle birçok makineyi ve bu makinelerin yedek parçalarını ithal etmeye başlayan SAĞLAM MAKİNA, Türkiye mümessiliğine PFAFF Industrial dikiş makinaları ve otomatları, MACPI ütü presleri ve MAMMUT kapitone makinalarının yanı sıra Almanya’dan BECKMANN yatak otomatlarını da ilave ederek ürün gamını konusunda, dünyanın en iyi ve kaliteli markalarıyla zenginleştirmiştir. SAĞLAM MAKİNA aynı zamanda Uğur Makine ve Lectra’nın Ege Bölgesi Ana Bayiliği’ni yürütmektedir.


Alım – satım, servis ve yedek parça konularında sektöründe Ege’nin lider kuruluşu olan SAĞLAM MAKİNA, yenilikçi ve atılımcı kimliği ile her geçen gün hedef büyütmektedir. “Mutlak müşteri memnuniyeti”ni eksiksiz hayata geçiren firmamız; dokuma ve örme hazır giyim, deri giyim, döşeme, yatak ve yorgan, ev tekstili, perde, bavul, çanta, ayakkabı, otomotiv, çadır, branda, tente, teknik tekstil, ultrasonik ve termo yapıştırma, endüstriyel filtre üretimi gibi çok değişik sektörlerdeki müşterilerine sağlamlık, dürüstlük ve güvenilirlik ilkesinden ödün vermeden hizmet sunmaktadır.


35 YILLIK DENEYİM VE BİRİKİMLE
Uzman satış ve teknik kadrosu, hızlı ve mükemmel servisi, geniş ürün yelpazesi, bol ve hesaplı yedek parça hizmeti, takas ve vadeli satış hizmeti ile sektöründe rakipsiz olan SAĞLAM MAKİNA, yalnızca Türkiye’ye değil bir çok çevre ülkeye de hem makine satışı hem de teknik servis ve yedek parça hizmetini İzmir merkez ve İstanbul şubeleri aracılığı ile gerçekleştirmektedir.