Play Park Oyun - Kimdir

Oyun makineleri- lunapark Makineleri

1988 Yılından Beri Sektöründe imalat işletme ithalat ve teknik servis hizmetleriyle varolan firmamız kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı faaliyet göstermektedir.

1992 Yılında kurulan ENK Eğlence Makinelerinin bir markası olan Play Park Tüm Dünyadaki Teknolojik Gelişmeleri Yakından Takip Ederek Yıllarca Kendimizin İşlettiği Oyun Merkezlerinde, Kiralama Yaptığımız Alışveriş Merkezlerinde, Bowling Salonlarında, Turizm Tesislerinde, Halka Açık Yerlerde, Üniversitelerde ve Askeri Tesislerde Kendini İspat Ederek Sektörde Güvenilir Bir İsim Haline Gelmiştir.

2010 Yılında Antalya'da İmalat, İthalat ve İşletmeyi Ön Plana Çıkaran stratejisi ile, Teknik Servisi Ve Son Teknolojik Oyun Makine Gruplarıyla Yoluna Devam Edecektir.

Playpark, Sektörde Geniş Ürün Yelpazesiyle; Yenilikçi, Öncü Ve Lider Bir Kuruluş Olmayı, Müşterilerimize Saygılı Ve Her Gün Bir Önceki Günden Daha İyi Hizmet Verme İsteğiyle Çalışmayı, Kalite ve Fiyatta Müşterilerimizin Arzusuna Hitap Etmeyi, Tüketiciye Saygılı, Yasalara Uyan, İşini Seven, Çalışkan ve Güler Yüzlü Personelimizle Modern Bir Dünya Şirketi Olmayı Hedeflemektedir