Olympos Reklam - Kimdir

Baskı Makinaları ve Plotter Makinaları İmalatı, Satış Sonrası Hizmet

NEDEN BİZ ?


Biz bunu Kalite, düşük fiyat, müşteri memnuniyeti, hızlı ve mutlak çözümlü Teknik servis şeklinde cevaplıyoruz.

Siz değerli müşterilerimizi biraz bilgilendirecek olursak;

     Olympos baskı makinelerimizin yurt dışı çıkış maliyeti, diğer baskı makinelerinin yurt dışı çıkış maliyetleri ile aşağı yukarı aynıdır diyebiliriz. Daha açık olmak gerekirse; diğer firmaların ithalat masrafı, bizim ithalat masraflarımızdan 1000-1500$ aşağıdır yada fazladır.

         Burada akıllara bir soru geliyor, Peki neden bizim makinemiz 25,000$ seviyelerindeyken, diğer makineler neden 45,000$ seviyelerinde ? Kalitesinden mi, yüksek çözünürlük farkından mı ? Gelin bu fiyat farkının nereden kaynaklandığını birlikte görelim;

         Biz hep bir şeyi savunduk, biz ucuz değiliz, diğerleri pahalı.

Öncelikle, bütün uzak doğu makineleri incelerseniz, Lineer sistemlerin (Yürüyen aksam) birbirine çok yakın hatta bazen aynısı olduğunu görürsünüz.

Bunun nedeni makine üreticileri, bu parçaları kendileri üretmek yerine Çin’ deki iki- üç üretici firmadan satın alırlar.

Buna göre bu kadar fiyat farkı buradan kaynaklanmış olamaz. İkinci olarak, kullanılan baskı kafalarına değinelim.

Zaten dünyada belli başlı kafa üreticileri vardır, bunlardan XAAR-KONİCA-SEİKO-SPECTRA ve EPSON en bilinen markalardır.

Bu kafalar arasında çok büyük fiyat farkları yoktur.

Biz ve diğer makine ithalatçıları bu kafalardan birini kullanmak zorundadır.

Geriye ise son olarak, gövde(Kasa) kalıyor. Zaten herkesin bildiği gibi dış görünüm sadece demirden ibarettir. Bunlara göre fiyat farkının tek nedeni diğer ithalatçı firmaların yüksek kar marjı ile satış yapmalarıdır.Onların da kendilerine göre haklı yanları var tabii, tanıtım masrafları büyükşehir de olmanın getirdiği yüksek kiralar, masraflar vs vs… bunlara örnek olarak verilebilir. 

         Makinelerimizin teknik özellik/performans/çözünürlük olarak neredeyse bizim iki katımız bir fiyata satılan makinelerden hiçbir eksikliği yoktur.

Aksine makinelerimizi ithal ederken, siz değerli müşterilerimizden gelen geri bildirimler ışığında, üretici firmamızla irtibata geçerek, değişmesi/düzeltilmesi gereken parçaların/bölgelerin değiştirilmesini/düzeltilmesini sağlıyoruz.

Böylelikle hem giderek kusursuzlaşan bir makineye hem de çığ gibi büyüyen bir müşteri memnuniyetine sahip oluyoruz 

         Olympos markasının ana hedefi yüksek kalite, düşük fiyat ve müşteri memnuniyetidir. Kurumsal olarak üç ana hedefimizden taviz vermeden yolumuza devam etmek başlıca misyonumuzdur. Türkiye’nin her bölgesinde bulunan makinelerimizin ve markamızın sayıca yaygınlaşması müşteri pörtföyümüzün genişlemesi kurumsal ana hedeflerimiz arasındadır.

Bir diğer önemli konu olan teknik servisdir. Büyüyen ve zaten şuanda oldukça yaygın olan markamızın(Referanslarımıza bakabilirsiniz) teknik servis hizmeti, olabildiğince hızlı ve çözüme dayalı olarak işlemektedir.

Baskı makinelerimiz için gerektiğinde aynı gün (Uçuş saatlerine bağlı olarak) içinde servis elemanımızı gönderiyoruz.

Plotter’ larımız içinse aynı gün içinde onarım (Öğleden önce gelen makineler için) ve geri gönderme işlemini yapıyoruz.

Siz değerli müşterilerimizi mağdur etmemek adına emin olun ki, elimizden geldiğince hızlı ve bununla birlikte hatasız bir teknik servis vermek, firmamızın değişmez prensiplerindendir.

         OLYMPOS baskı makineleri ile, makinelerimizin önemli özelliklerinden olan ve bazı makinelerin aksine çeşitli hava değişikliklerinden etkilenmeden, çok az boya ( m2’ de 0.60 CENT ) sarfiyatı ile hatasız ve harita netliğinde baskılar alırsınız. 

         OLYMPOS Plotterlarımız ile ise(İster direkt Corel’ den, ister Art Cut’ tan) yarım santimden daha küçük yazıları hatasız şekilde kesebilirsiniz. 

         Biz fiyat politikamızı bu şekilde devam ettirerek OLYMPOS markasını Türkiye' de en çok aranan ve satılan bir marka haline getirdik, nihayette PLOTTER ' larımız şuan Türkiye'nin en çok satılan ve aranan 5 kalite belgesine sahip tek markasıdır. 
Peki neden Kaliteye bu kadar önem veriyoruz?

         Bunun bir çok nedeni var, örneğin hiç düşünmeden 2 yıl garanti verebilmek, siz değerli müşterilerimizi mağdur etmemek ve makine sorunlarıyla uğraştırmamak bunlardan sadece birkaç tanesi…

Son olarak siz değerli müşterilerimiz bilmelidirler ki, kalite, ucuz fiyat, müşteri memnuniyeti, hızlı ve mutlak çözümlü teknik servis anlayışımızdan asla taviz vermeyeceğiz…

Altuğ ÇİMEN