Sanem Matbaacılık - Kimdir

Makina İmalatı, Satışı ve Teknik Servis

 

BAŞKENT ORG.SAN.BÖLGESİ YENİ FABRİKAMIZ

Sanem Matbaacılık 1976 yılında Ankara’da baskı işleri yapmak üzere kurulmuştur. Kuruluşunu takip eden 31 yıllık süreç içerisinde uluslararası baskı sektörüne entegre olmuş, ülkemizde baskı / basım sektörünün gelişimine öncülük etmiş ve pek çok konuda yeniliklerin ülkemize gelmesine liderlik etmiştir. Bilgisinin ve liderliğinin gücünü yetkin ve eğitimli insan kaynakları ile buluşturmuştur.

1991 yılında taşındığı Ankara Balgat’taki 6000 m2’lik binasında 15 yıl hizmet verdikten sonra, yine Ankara’da daha büyük ekipman ve kadro ile Başkent Organize Sanayi Bölgesinde 25000 m2 üzerine kurulmuş toplam 13000 m2’lik kapalı alana sahip yeni binasına taşınmıştır. Diğer ileri teknoloji gerektiren ürünlerinin yanı sıra 25’den fazla Tel Form Makinesi ile Avrupa’nın ikinci büyük tel spiral üretim kapasitesine ulaşmıştır.

Ürün çeşitliliğimiz ve üretim kapasitemizle hem ülkemizin hem de diğer ülkelerin ihtiyacının büyük bir oranda karşılamaktayız. 55’den fazla ülkeye ihracat yapmakta ve üç tanesi Türkiye’de iki tanesi Avrupa’da olmak üzere, 4 şube ile dağıtım yapmaktayız.

Ürünlerimizle gerek ülkemizde gerekse yurtdışında oluşturduğumuz müşteri memnuniyetinin devamını korumak ve bu amaçla kazançlarımızı bilgi ve teknolojiye yatırarak içinde bulunduğumuz sektörde öncü firma konumunda olma hedefimizi gerçekleştirmemizi sağlayan tüm değerli personelimize ve siz değerli müşterilerimize minnettarlığımızı sunarız.

Edip Yaşar ALIÇLI
Yön. Kur. Bşk.