Demirciler Dikiş Makina - Kimdir

Brother Ana Bayii

 

Şirketimiz 35 yıllık tecrübesi ve deneyimli kadrosuyla sektörün lider kuruluşudur. 1973 yılından beri Brother markasının en büyük satıcısıdır.
 

 Demirciler Makine; sadece satış yapmak adına tüm makina modellerini stoklarına katmayıp, kalitesini kanıtlamış ve satış sonrası arkasında duracağımız Dadili ve Demsy markalarını tekstil üreticisiyle buluşturmuştur.

     Dadili ve Demsy markaları şirketimiz güvencesi ile kısa zamanda Türkiye tekstil üreticisinin beğenisini kazanıp makine parkurlarındaki yerini almıştır. Ayrıca Balkan ülkeleri Sudan, Sırbistan, Karadağ gibi ülkelere ihracatını artırarak devam ettirmiştir.

   - Şirketimiz satış öncesi kurulacak üretim tesislerini ve atölyeleri, teknisyen ve mühendislerimiz tarafından yerinde incelenerek, en hızlı ve kaliteli üretimi yapabilmeniz için uygun makine parkurlarının oluşturulmasında gerekli desteği vererek en uygun fiyat ve ödeme kolaylığı ile tekstil üreticisine hizmet verebilen
   - Satışlarını yaptığı tüm ürünler için gerekli yedek parça, iğne, aparat çeşitlerini stoklarında bulundurup, ücretsiz yedek parça servis hizmeti verebilen
   - Maximum 6 saate deneyimli teknisyen kadrosu ile teknik servis hizmeti veren ÖNCÜ KURULUŞTUR.