Pino Karavan - Kimdir

Karavan Çekme Karavan Motosiklet Römorku, Kamp Römorku, ATV UTV Çekme Karavan, Kabinli Römork, Kutu Tipi Römork, Çeki Demiri İmalatı ve Satışı

Pino Karavan, 2009 yılında İstanbul'da kurulmuştur. 

El işçiliği ile üretilen çekme karavan, pikap üstü karavan, motokaravan, camper modellerinde mimari mobil tasarımlar çalışarak, butik üretimler gerçekleştirmektedir.

Pino Karavan çekme karavan, pikap üstü karavan,motokaravan Üretimi Yapmaktadır. Kuruluşundan bu yana, tatil amaçlı karavanların yanı sıra profesyonel amaçlıkaravanlar (büfe, ofis, tanıtım, satış, wc, depo, bungalov vb) karavan ile sektörel ihtiyaçlara uygun çözümler sunmaktadır.

Hangi Noktadayız?

2011 yılı itibarı ile ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni alan Pino Karavan, uluslar arası standartlara uygun üretim çalışmalarına bu vizyon ile devam etmektedir.

Her geçen gün kalitesini geliştirmeyi misyon edinen Pino Karavan, ürünlerinde dünya markalarının donanımlarını kullanmaktadır.

Sektörün en kaliteli yerel üretimlerini gerçekleştirirken, tüm modellerinde ihtiyaç ve beklentilere en uygun tasarımları estetik, konforlu ve sağlam ürünlere dönüştürmektedir.

Misyon & Vizyon

Hali hazırda Pino Karavan, tüm modellerinde karavan kullanıcılarıyla özgür, yaratıcı ve çevreci tatil anlayışını paylaşmayı hedeflemektedir.

Dinamik kadrosu ile müşteri memnuniyetini ve satış sonrasında kusursuz hizmeti benimseyen Pino Karavan, tüm karavan severlere 'Doğaya konforlu dönüş'ü mümkün kılmaya devam etmektedir.