Trikomak - Kimdir

Triko Örme makinaları satışı ve Yedek Parça

Triko sektörüne 1982 yılında başlayan Trikomak Trikoteks firmaları kuruluşundan bu yana Türkiye'de sektörün gelişimine paralel olarak, triko dünyasının ihtiyaçlarına hizmet veren ürünleriyle varlığını sürdürmektedir.

 

     Tekstil sektörünün ne denli hızla değişen ve gelişen bir sektör olduğunu bilen Trikomak Trikoteks, her türlü ihtiyaca yanıt verebilecek ürün yelpazesi ve satış anlayışıyla makine dünyasında her geçen gün kendini geliştirerek adından her fırsatta söz ettirmektedir.

 

     Firma, ithal ve ihraç ettiği ürünlerin güvencesini, garanti kapsamında müşterilerine sunuyor. Bu özelliği ile kalite ve hizmet anlayışıyla benzerlerinden kolayca ayrılabilen bu kuruluş Almanya başta olmak üzere Fransa, İtalya, Rusya gibi sektörde yer etmiş ülkelerden ithal ve ihraç ettiği ürünleriyle İstanbul, Bayrampaşa'da hizmet vermektedir.
 
    Deneyimi ve kaliteyi içinde barındıran hizmet anlayışıyla ürün ve müşteri memnuniyetini esas alan Trikomak Trikoteks bu alanda hızla dünya markası olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemektedir.