Yasmin Spor - Kimdir

Bisiklet-Scooter

Marin Bikes California U.S.A. Dağ Bisikletinin Doğduğu Yer

Amerika Birleşik Devletleri, Novato California'daki şirket binamız, Dear Parkına ve dağ bisikletinin doğduğu bölge olarak bilinen Mount Tam dağına kısa bir bisiklet sürüşü mesafesindedir. Marin County dünyanın en iyi bisiklet parkurlarına sahip olmakta ve bizler ilk öncülerimiz gibi, bölgenin engebeli ve dağlık arazisinden esinlenerek en mükemmel bisikletleri üretmeyi ilke edinmeye devam ediyoruz. Dağlar değişmeden aynı kalmakta, ama bisikletçilerin sürüş stilleri ve izlemiş oldukları çizgiler değişim göstermektedir. Üretim malzemeleri ve sürüş teknikleri sürekli bir değişim ve evrim geçirmekte ve günümüzde üretilen Marin bisikletleri ataları ile çok az görsel benzerlik göstermektedirler. Şimdiye kadar üretilmiş olan tüm Marin'leri ortak bir noktada toplayan ana özellik ise el yapımı kadrolarımızın mükemmel kalitesidir. Hedefimiz, kataloglarımızda bulunan tüm sınıflardaki bisikletlerin, gerek hafif City Bikes, yarış parkurlarında kendilerini kanıtlanmış Yarı Sabitler veya ödüllü süspansiyon tasarımlarının sürüş kalitesinde global bir standart oluşturmasıdır.

 

24 Seneyi aşkın bir süredir kurucu aile ve çalışanları tarafından yönetilen Marin Bikes'da tüm çalışanlar hem sağlıklı bir yaşam ve herşeyden önemlisi eğlenmek için her gün işlerine bisikletleri ile gelmektedir. Bir bisiklet günlük yaşamınızda bir kolaylık sağlayabilir ya da sizin için sadece bir zevk ve spor aracıdır. Biz Marin Bikes ekibi olarak ne istediğinizi biliyoruz.

Marin Bikes Türkiye ekibi olarak 10 Seneyi aşkın bir süredir dağ bisikleti yarışlarından ve dünyanın birçok bölgesinde bisiklet sporu ile edindiğimiz tecrübe ile Yasmin Sports firmasını kurarak ABD'nin en köklü bisiklet firmalarından Marin Bikes'ın distribütörlüğü ile sektöre ilk adımımızı atmış bulunmaktayız.

İkinci markamız dünyanın en önemli sporcularına sponsor olan Amerikan komponent üreticisi WTB olarak gerçekleşti (Wilderness Bike Trails) WTB’nin ürün gamı, lastikler, seleler, jantlar ve göbekler, elciklerden oluşmaktadır. WTB’nin başlangıç seviyelerinden dünya kupası yarışçılarının tercihleri olan modellere kadar geniş bir çeşit yelpazesi bulunmaktadır.

Distribütörlüklerimize eklenen en yeni marka ise efsanevi Whisper Plus modelinin yaratıcısı olan Ispanyol Catlike markasıdır. Uluslararası MTB ve yol bisikleti yarışlarını takip eden sporseverlerin yakından tanıdığı bir marka olan Catlike, Julien Absalon gibi birçok Olimpiyat ve Dünya şampiyonlarının tercih ettikleri geniş bir ürün gamına sahip olan Catlike, bisiklet dünyasının en popüler kask ve gözlüklerini üreten yenilikçi, ve teknolojik bir markadır.

Tüm dünyada yeni bir trend olan elektrikli bisiklet, A.B.D.'nin en önemli üreticilerinden Currie Technologies firması ile yapılan distribütörlük anlaşmasını takiben 2010 senesinde ürünlerimize dahil edilmiştir. Elektrikli bisiklet ve scooter'lar sayesinde kullanıcılar ister hiç güç harcamadan, ister sadece % 50 oranında güç sarfederek ulaşımlarını sağlayabilecekler ve aynı zamanda spor yapma olanağına kavuşacaklardır.

Amacımız, dünyanın en kaliteli ve yenilikçi bisiklet markalarından Marin Bikes'ı ve eşsiz ürünleri ile WTB, Catlike, Currie Technlologies markalarını tüm spor ve bisiklet tutkunlarına en iyi şekilde tanıtmak ve spor yaparken aldığımız keyfi tüm sporseverlere yaşatmaktır.