Ümit Makina - Kimdir

Yatak Yayı Makinaları, Yatak Üretim Makinaları İmalatı Yedek Parça Ve Satış Sonrası Servis

Ümit Makine Yatak Makinaları

Ümit Makine 1988 yılından günümüze, yatak sektöründe kullanılan birçok makinenin üretimini yapmaktadır. İstanbul’da ki merkezimizden sizlere güvenilir, yüksek kalitede ve uygun fiyatlarda makineler üretmekteyiz.

Müşteri memnuniyetini temel ilke edinmiş olan firmamız, üretimini yaptığı tüm makinelerin yedek parça, teknik destek ve servisiyle, satış sonrası hizmetlerini deneyimli kadrosuyla sizlere yeni üretim merkezinden sunmaya devam etmektedir. Sizlerin satış sonrası memnuniyetinizi en üst seviyede tutmak amacıyla firmamız bünyesine kattığı yeni ekipmanlarla birlikte tüm yedek parça ihtiyaçlarınıza mümkün olan en kısa sürede cevap vermektedir.

Yıllar içerisinde sürekli olarak kendini yenilemeye ve teknik becerilerini geliştirmeye yatırım yapan firmamız yatak endüstrisinde her zaman kendine en ön saflarda yer bulmuştur. Sahip olduğumuz tüm deneyim ve bilgi birikimi firmanızın gelecekte bu sektörde uygun fiyatlarla üretim yapmanıza olanak sağlayarak rekabet gücünüzü arttıracaktır.

Sürekli kendini yenileyerek gelişmeye devam edecek firmamız, aynı anda üzerinde çalıştığı kombine bonel yay makinesi üretim ve satışını da çok yakın bir zamanda faaliyete geçirecektir.