Eraslan - Kimdir

Güneş Enerji Sistemler- Doğalgaz Baca Sistemleri Üretimi

 1987 yılında kurulan şirketimiz bir çok alanda üretim ve taahhüt işleri yapmış 1994 yılında güneş enerjisi sektörüne ilk paket sistem üreticisi olarak girmiştir. Firmamızın sektöre kazandırdığı paket sistem anlayışı üretimdeki kaliteyi bir bütün olarak tüketiciye yansıtmış ve ilerleyen yıllarda krom çelik depo, oluk sacı, statik boyalı sistem sehpa takımları, Lazer kaynaklı sellektif yüzeyli bakır ve alüminyum kollektör üretimi gibi bir çok ilki gerçekleştirerek ERASLAN markası sektöründe öncü konuma gelmiştir.

İdari Yapı

Firmamız, 5 kişilik yönetim kurulu ve buna bağlı AR-GE, üretim, Satın Alma, Kalite Yönetimi, Pazarlama ve Satış, Reklam ve Halkla İlişkiler Dış Ticaret birimlerinden oluşmaktadır. Yönetim kurulumuz ve bağlı birimler güncel yöntem, araç ve gereçleri kullanarak tüketicilerimizin haklı talebi olan kaliteli ürün ve yüksek müşteri memnuniyeti konusununda uzman ve tecrübeli bir kadroyla sağlamayı amaç edindik.

Anlayış

Müşteri ilişkilerimizin temel değeri olan yüksek müşteri menuniyeti kalite ve standart üzerine kuruludur. Eraslan Güneş Enerji Sistemleri, bu nedenle yapılanmasında ve çalışmalarında ISO 9001 Kalite Yönetim Standartları güvencesi altında üretim yapmaktadır. Üretimden montaja kadar her aşamada takım ruhuyla hareket eden Eraslan, sağladığı teknolojik gelişmelerle, tüketicisine en iyiyi sunacak ve sektörünün öncüsü olmaya devam edecektir…