Permosan - žMarkalarımız

PermoLED Endüstriyel Aydınlatma ve PermoWIND Rüzgar Türbinleri

PermoWIND Rüzgar Türbinleri
PERMOWIND Enerji ve Makine San. Tic. A.Ş. yenilenebilir enerji rüzgar gücü teknolojisinden faydalanmak amaçlı, orta boy rüzgar enerji türbinlerinin geliştirilmesine, üretilmesine ve pazarlanmasına yönelik bir yatırım şirketidir.

PermoWIND, Avusturyalı AustroWind GmbH firması ile türbin tasarım ve mühendislik kısmında, Hong Kong lu SkyWind firması ile yedek parça ve imalat kısmında ortaklık sonucu kurulan bir şirketdir. Rüzgar Türbinleri üretimi, fizibilite çalışması ve projelendirmesi, satışı, kurulum ve montajı, devreye alması, satış sonrası servisi, rüzgar ölçümü alanlarında faaliyet göstermektedir.

Daha fazla ve detaylı bilgi için..
PermoWIND PermoWIND Rüzgar Türbinleri PERMOWIND Enerji ve Makine San. Tic. A.Ş. yenilenebilir enerji rüzgar gücü teknolojisinden faydalanmak amaçlı, orta boy rüzgar enerji türbinlerinin geliştirilmesine, üretilmesine ve pazarlanmasına yönelik bir yatırım şirketidir. PermoWIND, Avusturyalı AustroWind GmbH firması ile türbin tasarım ve mühendislik kısmında, Hong Kong lu SkyWind firması ile yedek parça ve imalat kısmında ortaklık sonucu kurulan bir şirketdir. Rüzgar Türbinleri üretimi, fizibilite çalışması ve projelendirmesi, satışı, kurulum ve montajı, devreye alması, satış sonrası servisi, rüzgar ölçümü alanlarında faaliyet göstermektedir. Daha fazla ve detaylı bilgi için..
PermoLED Endüstriyel Aydınlatma
Yenilikçi Aydınlatma Teknolojisi

PermoLED, Endüstriyel aydınlatma piyasasına “gerçek tasarruflu” ve çevreci aydınlatma armatürleri üretimi yapmaktadır.

PermoLED ürünleri Nano teknoloji ile üretilen Multi-Chip (Tek-Led) Led teknolojisi ile donatılmıştır.

Daha fazla ve detaylı bilgi için..
PermoLED PermoLED Endüstriyel Aydınlatma Yenilikçi Aydınlatma Teknolojisi PermoLED, Endüstriyel aydınlatma piyasasına “gerçek tasarruflu” ve çevreci aydınlatma armatürleri üretimi yapmaktadır. PermoLED ürünleri Nano teknoloji ile üretilen Multi-Chip (Tek-Led) Led teknolojisi ile donatılmıştır. Daha fazla ve detaylı bilgi için..
Permosan Enerji ve Makine Sanayi
Permosan A.Ş 1999 yılında Enerji sektöründe hizmet verme maksatlı olarak kurulmuştur.

Permosan Enerji ve Makine, mühendislik ekibiyle tasarım, uzman ve deneyimli personeliyle talaşlı imalat ve sahip olduğu makine parkurundaki otomasyon teknikleri ile şirketin üretim kabiliyetinin omurgası durumundadır. Aynı zamanda rüzgar türbinlerimizin kurulumunu, montajını ve servis ihtiyacını karşılar. Aşağıda maddelenen niteliklere sahiptir.

- 3D Model Tasarım

- Döküm (Aluminyum ve alaşımları)

- Talaşlı imalat (Universal ve CNC tezgahlar ile)

- Üretim (Aydınlatma armatürleri ve Türbin aksamları)

- Montaj
PermoSAN Permosan Enerji ve Makine Sanayi Permosan A.Ş 1999 yılında Enerji sektöründe hizmet verme maksatlı olarak kurulmuştur. Permosan Enerji ve Makine, mühendislik ekibiyle tasarım, uzman ve deneyimli personeliyle talaşlı imalat ve sahip olduğu makine parkurundaki otomasyon teknikleri ile şirketin üretim kabiliyetinin omurgası durumundadır. Aynı zamanda rüzgar türbinlerimizin kurulumunu, montajını ve servis ihtiyacını karşılar. Aşağıda maddelenen niteliklere sahiptir. - 3D Model Tasarım - Döküm (Aluminyum ve alaşımları) - Talaşlı imalat (Universal ve CNC tezgahlar ile) - Üretim (Aydınlatma armatürleri ve Türbin aksamları) - Montaj