Permosan - Kimdir

PermoLED Endüstriyel Aydınlatma ve PermoWIND Rüzgar Türbinleri

Permosan A.Ş 1999 yılında Enerji sektöründe hizmet verme maksatlı olarak kurulmuştur.

Permosan A.Ş olarak 2002 yılında Avusturya'lı Austrowind GmbH firması ile birlikte Rüzgar Türbinleri konusunda ortaklık kurulmuş, yürütülen ortak projede rüzgar türbinlerine yönelik AR-GE çalışmaları yapılmış, ortaklığa daha sonra dahil edilen HongKong’lu SkyWind fiması ile güçlenerek bu alanda çalışmalar ve akabinde ticari faaliyetler sürdürülmüştür.

Bu geçen süre zarfında Rüzgar türbini müşterilerimizden gelen talepler ve telkinler bizleri 2010 yılında aydınlatma sektörüne de ilave olarak sürüklemiştir. Bedava enerjiyi sağladığımız müşterilerimiz tasarruflu ve yenilikçi LED teknolojisi ile aydınlanmayı ve elektrik tüketiminin aydınlanma kısmında tasarruf etmeyi haklı olarak talep etmişlerdir. Piyasada bu tarz aydınlanma ürünlerine kendileri kolaylıkla ulaşabilecek olmalarına rağmen, firmamıza duydukları güven ile ihtiyaçlarını firmamız çatısı altında tedarik etmeyi uygun bulmuşlardır.

Değişen dünyada, gelişen teknolojileri yakından takip etmek ve bunlara yatırım yapmak hedef politikamızdır. Kuruluşumuzdan bu yana geçen 14 yıllık sürede, siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunma gayreti içerisinde olduk.

Şirketimiz üretmiş olduğu aydınlatma ürünlerini sadece iç piyasada değil, dünya piyasasına da ihraç etmekte ve ülke ekonomisine bir nebzede olsa katkı sağlamanın haklı gururunu taşımaktadır.