Sistem Enerji - Kimdir

Güneş Enerji Sistemi

Makine Mühendisliği alanında edindiği deneyimlerini idealleriyle birleştirmek isteyen kurucu ortak Nazım Çimen liderliğinde “Sistem Tubular” markası ile 1994 yılında üretim sektöründe faaliyetlerine başlamıştır. 
Sektörde her zaman ilklere imza atan Sistem Enerji Üretim San Tic Ltd Şti. düzlemsel güneş enerjisi üretiminden vakum tüplü güneş enerjisi üretimine geçen Türkiye’de ilk firmadır. Yenilikler bununla sınırlı kalmamış, sürekli devam eden Ar-Ge çalışmalarıyla bu kez sadece Türkiye’de değil uluslararası patent almaya layık görülmüş bugünkü basınçlı güneş enerjisi ortaya çıkarılmıştır. 
Yatırımlarıyla da adından sıkça söz ettiren firmamız yıllık 30.000 adet güneş enerjisi ve 2000 adet katı yakıtlı kazan üretimi yaptığı fabrikanın yanı sıra vakumlu cam tüp üreten Solar-San Vakumlu Cam Tüp Üretim San Tic A.Ş. firmasının en büyük hissedarlarından ve kurucu ortaklarındandır. Yatırımları Türkiye ile sınırlı kalmayıp Meksika’da da yıllık 30.000 adet güneş enerjisi kapasiteli bir fabrika kuran Sistem Enerji Üretim San Tic Ltd Şti. yurtiçi ve yurtdışında istihdam yaratmaya devam etmektedir. 
Şirketimiz bünyesinde ileri teknoloji kullanarak yenilikçi tasarımlar gerçekleştiren mühendis ekibi oluşturulmuştur. Bu sayede ürünlerimizi çok amaçlı ve fonksiyonlu olarak geliştirmek, üretmek ve tüketicilere sunmak imkanına sahibiz. 
Sistem Tubular yaygın yurtiçi ve yurtdışı satış ağlarıyla büyümeye devam etmektedir.

 

KALİTE POLİTİKAMIZ

Tüm çalışanlarımızın ortak katılımı ve çabaları ile kalite hedefleri doğrultusunda sürekli iyileştirme çalışmaları yapmak; müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak, kalite seviyesini eğitimli teknik elemanlar ile sağlamak; Vakum Tüplü Güneş enerjisi sistemleri sektöründe,rekabet ortamına bağlı olarak, kalitede lider olabilmek için çalışmak firmamızın temel politikasıdır