Merthan Makina Sanayi - Kimdir

İlaç Sürme Makinası Solüsyon Sürme Makinası, Lateks Sürme Makinası, Jürdanlı Taban Teşkilat Makinası, Vardola Sıkıştırma Presi, Püskürtme Makinası İmalatı ve Satışı

MERTHAN MAKİNE SANAYİ 1983 yılında kurulmuş olup, kuruluşunun ilk yıllarında solüsyon sürme makinalarının imalatını yapmıştır.

Bu ürünlerle ilk etapta çanta ve saraciye piyasasına hizmet vermiştir. Sonraları lateks sürme makinalarının imalatı ile birlikte saraciyenin yanı sıra ayakkabı yan sanayine girmiş ve bu alandaki makinaların imalatına başlamıştır. Bu alanda ürettiğimiz makinalar jurdanlı taban makinaları olup, bu modellerle ilgili tüm makina parkuru mevcuttur.

Üretmiş olduğu makinaların yedek parça ve servis hizmeti olarak ürünlerinin arkasında dik bir şekilde durmaktadır. Makinalarının tanıtımı ve ülkemizi temsil etmek amacıyla yurt içi ve yurt dışı makina fuarlarına katılımlarında bulunmaktadırlar.

MERTHAN MAKİNA SANAYİ bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada en iyisini ve en mükemmelini üretmek ve siz değerli sanayicilerine sunmaktan gurur duymaktadır. Bu vesile ile gerek yurt içinde gerekse yurt dışında firmamız ürünlerini kullanan tüm AYAKKABI, ÇANTA, CÜZDAN, TABAN ve KEMER imalatçılarına firmamıza gösterdikleri ilgi ve duydukları güven için teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz.