Sesa Makina - Kimdir

Oluklu Mukavva Flexo Baskılı(SLOTER) Makinası, Flexo Baskılı (INLINE)Makinesi,Flexo Baskılı Rotary Die-Cutter makinesi, Otamatik dikiş ve yapıştırma makinesi,Kutu Katlama ve Yapıştırma Makinesi

Firma Profili

 



Sesa Makina Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti. 1970 yılında İstanbul/Türkiye’de kurulmuştur. Oluklu mukavva makinaları üretimi konusunda faliyet gösteren firmamız, Türkiye sektöründe önemli bir imalatçı kuruluştur.

 
 
Sesa Makina tesislerinde,Oluklu Mukavva Flexo Baskılı (SLOTER) Makinası, Oluklu Mukavva Flexo Baskılı (INLINE) Makinası, Oluklu Mukavva Flexo Baskılı Rotary Die-Cutter makinası, Oluklu Mukavva Otamatik dikiş ve yapıştırma makinası, Oluklu Mukavva Kutu Katlama ve Yapıştırma Makinası ve ekipmanlar üretmektedir.
 
Fabrikamız bünyesinde her üretim aşamasında %100 kalite saglayan teknoloji ile donatılmış makina parkı, firmamıza ait ürün teknolojisi ile dünyadaki teknik gelişmeleri baz alıp uyarlayan bilgisayar destekli tasarım ünitesi, uzaman kadrosu, makina mühendislik ve operatörleri kadrosu, montaj hattı ve kalite kontrol birimi firmamız için fason parça imal eden yan sanayi bulunmaktadır. Makinalarımızın konstrüksiyonu agır şartlarda çalışabilmek için dizayn edilmiştir. Üretim esnasında en iyi malzeme ve dünya marketlerinde onaylanmış ekipmanlar kullanılmaktadır. İleri teknoloji tezgahlarımızda üretilen parçalar mükemmel şekilde işlenir. Kalite kontrol ünitemizde alınan malzemeden başlanarak, bütün üretilen parçalar test ortamında kontrol edilir ve montaj uygunluğu saplanır. Planlama bölümümüzde uygulanan çagdaş planlama yöntemleri ve kalifiyeli yöneticilerimizle en kısa zamanda teslim sürelerine sahibiz.
 
Sesa Makina’nın felsefesi kalite, müşteri tatminkarlığı ve sürekli gelişimidir. Makinalarımızın 50’i ihraç edip %50’si yurt içine satılmaktadır. Sesa Makina müşterilerine değer verir. Müşterilerimiz satış öncesi ve sonrası hizmeti direk olarak veya distribütörlerimiz aracılığı ile yapılmaktadır.
 
Fiyat politikamız müşterilerimizi destekleyici, kalitemizden ödün vermeyecek şekilde hazırlanmıştır. Müşterilerimizin gelişim ve değişimine katkıda bulunmak anlayışımızdır.
 
Kurulduğu günden bu yana sürekli gelişme, yenilik ve yenileşmeyei ilke edinen Sesa Makina, Girişimciliği ve dünya standartlarındaki üretim kalitesi ile Oluklu Mukavva Makinaları alanında dünya firmaları arasına girmiştir. Sesa Makina, çagdaş teknolojisi, uzman dinamik kadrosu, yıllara meydan okuyan tecrübesiyle 21. Yüzyıl teknolojisine hazırdır. Ve gelecekte de yeni nesillere hizmet vermeye devam edecektir.