Özmak - Kimdir

XCMG, VENIERI, TOPA, BELLE İş Makinalarının Satışı ve Teknik Destek

1985 senesinde kurucusu Adem ÖZÇELİK’in liderliğinde İstanbul’da temelleri atılan ÖZMAK şirketler grubu; Türkiye’nin dört bir yanında hafriyat-inşaat alanında ve Tekirdağ’da ki kömür ocağı ile madencilik alanında hizmetler vererek sağlam ve emin adımlarla iş dünyasında ki yükselişine başlamıştır. 

1991 yılı itibari ile inşaat makinaları sektörüne dâhil olan ÖZMAK Makina 2000 yılına kadar olan süreçte farklı markaların Marmara bölge bayiliğini, 2000 ile 2017 yılları arasında ise Çin’in en büyük iş makine üreticisi olan Xcmg’nin Türkiye distribütörlüğünü yapmıştır. 

ÖZMAK Makina gelişen teknolojiyi takip eden vizyonu ile her dönemin ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmeti sunarak Türkiye ağır iş makinası sektöründe tercih edilen firmalar arasında ilk sıralara yükselmiştir.

Herkesten farklı bir şeyler yapmalıyız ki, farklı sonuçlar elde edebilelim. İşte bu fark yaratma arzusu, kuruluşundan bu yana edindiği deneyim ve tecrübeli kadrosu ile ÖZMAK Makina Türkiye’de bir ilke imza atarak kendi tasarımı ÖZMAK marka FORE KAZIK makinalarını 2017 senesinde piyasaya sürmüştür. 

İş makinalarının üretiminde ve ticaretinde iyi olmanın kilit noktası satış sonrası sunulan hizmete verilen kıymettir. Müşterinin gözünden doğru değerlendirme yapabilmek ve halden anlamak bizi tüm rakiplerimizden farklı kılan en önemli ve en kıymet verdiğimiz özelliğimizdir. Güçlü servis ağı ile satışını yapmış olduğu makinaların sorunsuz çalışmasını temin etmek ÖZMAK olarak her zaman önceliğimiz olacaktır.