TTM Makine - Kimdir

Örme Makinaları İmalatı

TTM Makine, 2000'li yılların başında 40 yıllık tecrübesini kurumsal imalatçıya dönüştürerek Türk tekstilinin ihtiyaç duyduğu %100 yerli yuvarlak örgü makinelerini Türkiye'de üretmeye başladı. Ve bu alanda ülkemizin ilk üreticisidir, Niğde Organize Sanayi Bölgesi'ndeki modern tesislerinde deneyimli kadrosuyla üretim yapan TTM Makine ürün çeşitliliğini günden güne artırmaktadır. Sahip olduğu ileri teknolojiyi geçmişten gelen deneyimi ile harmanlayan sektöründe lider olan; her zaman iyiyi, daha iyiyi amaçlayan geleceğe güvenle bakan marka! TTM Makine...

hakkımızda












Günümüz teknolojisi en üst seviyede tutulan çalışma alanında uzman kadro ve teknik personele sahip olan TTM; Ar-ge, üretim ve satışı bir bütün olarak birleştiren, profesyonel bir işletme olarak gelişmiştir. Ar-ge bölümünde yuvarlak örgü makinesinin dizaynları CAD ortamında 3 boyutlu olarak tasarlanır.
Fabrika; bilgisayarlı tezgâhlar, bilgisayarlı dik ve yatay işleme merkezleri, cnc çap tornası, freze makinesi, taşlama ve kumlama makineleri, yüksek teknolojiye sahip fırın boya makineleri ile donatılmıştır. Piyasada kullanılan yuvarlak örgü makineleri incelenerek müşterinin istek ve beklentileri doğrultusunda, kullanımı kolay, yüksek üretim hızı ve kalitesine sahip makineler tasarlanarak imal edilmektedir. İmalatları yapılan makineler kullanıcıya enerji tasarrufu sağlayarak işletme giderlerini azaltmaktadır. Kullanılan plc dokunmatik ekran sayesinde makinenin kullanım kolaylığı, örülen kumaşın kalitesi, kumaş gerginliğinin istenilen düzeyde makineyi durdurmadan ayarlanabilirliği sağlanmıştır. Makinenin 24 saat boyunca yaptığı işler kontrol edilebilir. Makinenin yüksek hızlarda güvenli olarak çalışabilmesi, yüksek hızlarda kumaş kalitesinin değişmemesi sağlanmıştır.
TTM, üretimi yaptığı makinelerin kullanıcıya, yedek parça kolaylığı, hızlı ve güvenli servis güvencesi sağlamaktadır.İşlevselliği, istikrarı, hız ve dayanıklılığıyla uluslararası bir seviyeye ulaşmış TTM yuvarlak örgü makinesi hem yurtiçi hem yurt dışı pazarlarda satılmaktadır.