Bıçakcılar - Kimdir

Tıbbi Cihazlar- Tek Kullanımlık Tıbbi Ürünler

 

Türkiye'nin önde gelen tıbbi cihaz ve tek kullanımlık tıbbi ürünler imalatçısı ve markası olan Bıçakcılar, 1959 yılından bu yana sağlık sektörüne hizmet vermektedir. Yurtiçinde ve yurtdışında 80'den fazla ülkede sağlık sektörüne hizmet veren Bıçakcılar, yüksek teknolojili cihazlarla donatılmış Esenyurt Üretim Tesisleri'nde İstanbul İdare Merkezi'nde ve Ankara, İzmir, Samsun, Konya, Antalya ve Adana satış bürolarında 550'yi aşkın çalışanı ile mükemmeliyet ve tam müşteri memnuniyetini hedefleyerek, 50 yıldır bu doğrultuda ödün vermeden çalışmaktadır.

Bıçakcılar, ürün tasarımından satış sonrası servisine kadar üretimin her aşamasında Toplam Kalite Yönetimi prensiplerine ve GMP kurallarına sıkı sıkıya bağlı olarak, tek kullanımlık steril tıbbi ürünlerden, ameliyat masa ve lambaları gibi tıbbi cihazlara kadar uzanan geniş bir yelpazede ürünler sunmaktadır.

Bıçakcılar kalite güvence sisteminin EN ISO 9001:2000 ve EN ISO 13485:2003 standartlarına uygunluğu TÜV-NORD tarafından onaylanmıştır. Bıçakcılar ürünleri Avrupa Birliği ülkelerinde sağlık ürünlerinin ithal ve kullanım izni olan CE Markası kullanım yetkisine sahiptir.