Ataline - Kimdir

ATALINE Endüstriyel Teknoloji Ürünleri Kaliteli Ürünler Satmayı ve iyi Hizmet Vermeyi Hedeflemiş Dürüst Çalışma Prensibi ile Yoluna Devam Etmektedir. Satış Sonrası Hizmeti Önemseyen Güçlü Teknik Ekibiyle Müşterilerimizin Kesintisiz Üretim Yapması ve Hizmet Vermesi için Çalışmaktadır.

Şirketimiz Tüm Finansal Gücü ve Sektörel Deneyimi İle İş Ortaklarımıza Dünyada Üretilen Tüm Yeni Teknolojileri ve Yüksek Kaliteli Ürünleri Sunmayı İlke Edinmiştir. Şirket İçi ve Yurt Dışında Sürdürülen Eğitimler, Şirket Çalışanlarımızın İş Ortaklarımıza Her Zaman Doğru Öneri, Yönlendirme ve Bilgilendirme Yapmalarını amaçlamaktadır. Teknik Servis Kadromuz İş Ortaklarımızın Sunduğumuz Ürün ve Teknolojileri Kullanmaları İle İlgili Her Tür Soru ve Sorun İçin hazırdır.

İlkemiz, Yanlızca "Satış" Yapmak Değil, Satış Öncesi ve Satış Sonrası Tüm İhtiyaçlara Yanıt Vererek "Doğru Çözümler" Üretmektir.

Vizyonumuz

Dünyada Her Teknolojiyi, Gelişme Aşamasında Takip Etmek, İş Ortaklarımızı Bu Konularda Bilgilendirmek ve Gelecek Yatırımları Konusunda Doğru Karar Vermelerini Saglamak, Bu Teknolojileri Eşzamanlı Olarak Tüketicilerimizin Hizmetine Sunmak Temel Hedefimiz Gelişen Olmuştur.

Dış Mekan Baskı Malzemeleri ve Teknolojilerinde Hedeflerimizle Hızlı Bir Büyümeyi Sağlamak, Malzeme ve Baskı Cihazlarında Ürün Çeşitliliğimizi Arttırmak, Doğru Ürün Doğru Stok İle Pazar Payımızı Kısa Sureler İçinde Diğer Sektörlerdeki Alanlara Taşımaktır.

Tüm Bu Çalışmaların, Değerli İş Ortaklarımızın Desteği, Yönlendirmeleri ve İşbirliği İle Mümkün Olduğunun Bilincindeyiz. İş Ortaklarımıza Sunduğumuz Servisin Geliştirilmesi En Yoğun Çalışma Alanlarımızdan Biri Olarak Kalacak