Tezmaksan Makina - Kimdir

Universal ve CNC tezgahlarının ithalatı ve satışı

Tezmaksan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. 

Metal İşleme makinaları ve talaşlı imalat takım tezgahları konusunda faaliyet gösteren Tezmaksan 1981 yılında Mustafa Aydoğdu tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren deneyimlerini ve  bilgi birikimini ve ekonomik gücünü birleştirerek CNC Metal İşleme Makinaları ve üniversal takım tezgâhları satışı konusunda faaliyet göstermekte, ülkemizin imalat sektöründe katkıları ile ülke  ekonomisine de katkıda bulunmaktadır. Firmamız çalışanlarınının büyük bir kısmı mühendis ve teknisyenden oluşmakta ve  100’den fazla çalışanımız ve bünyemizde barındırdığımız 40’dan fazla yerli ve yabancı markaların temsilciliklerini yapmaktayız. Faaliyetlerimizi Bayrampaşa, Kıraç ve Istanbul Trakya Serbest Bölgesi’nde bulunan toplam 35,000 m2 kapalı alana sahip merkezlerimizde sürdürmekte ve müşterilerimizin üretim problemlerine yenilikçi çözümler sunmaktayız.

İstanbul dışında Adana, Ankara, Bursa, İzmir ve Konya’da bulunan bölge müdürlüklerimizle müşterilerimize kendi bölgelerinde satış ve satış sonrası teknik hizmetler konularında hizmet vermekteyiz.

Firmamızın satışını yaptığı ürünleri sıralarsak; CNC takım Tezgahları ve Üniversal Takım tezgahları olarak gruplayabiliriz. CNC Takım Tezgahlarına  CNC Torna Tezgahı CNC İşlem Merkezi CNC Erezyon Tezgahlar CNC Delik delme tezgahları CNC Taşlama Tezgahları ve metal işlemede kullanılan tüm CNC tezgahları firmamızda satışını yapmaktayız. Üniversal tezgahlar da da tüm metal işleme sektöründe kullanılan tornadan frezeye delik makinalarından taşlama tezgahlarına kadar geniş yelpadede satış ve ekipman tedariğinde ülkemizde öncülük yapmaktadır.