Der-San - Kimdir

PVC Mikser Makinaları üretmektedir

 DER-SAN Makine 1981 yılından günümüze ileri teknolojiye sahip PVC Mikser Makinaları üretmektedir. Ayrıca PVC Mikser Makinalarının yanında PCV hammadde kullanılan kuruluşların ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli ekipmanlar ve aksesuarlar üretmektedir.

 

  • Pvc hammade dozajlama sistemleri
  • Pvc hammade besleme sistemleri
  • Pvc hammadde yükleme sistemleri
  • Pvc nem alıcı
  • Pvc hammadde eleme üniteleri
  • Gravimetrik likit dozaj ünitesi
DER-SAN Makine imalatına halen İkitelli Organize Sanayi Bölgesindeki Atölyesinde devam etmektedir.Ayrıca artan taleplerine ve gelişen teknolojinin gereksinimlerini karşılayabilmek için üretim yatırımlarını İstanbul Silivri’de devam ettirmektedir. DER-SAN Makine yatırım ve imalat çalışmalarını bilgi ve tecrübeleri ışıgında PVC sektörüne hizmet etmeyi sürdürmektedir.

 

 

 


 

  PVC Mikser sektöründe geçmişten günümüze kadar olan tecrübemizle kaliteyi mevcut müşterilerimizle paylaşmak ve müşteri odaklı olarak yeni müşterilere sahip olmaktır.

  Müşterilerimizin memnuniyetini ve PVC sektörünün beklentilerini karşılamak en önemli hedefimizdir. Bunları gerçekleştirirken çevreye ve topluma saygı gösterir, çalışanlarımızın kişisel gelişimini, yetkinliğini ve mutluluğunu ön planda tutarız.

Bilgi yönetimi alanında etkin ve teknolojik çözümler üretmek için yenilikleri sürekli takip ederken, müşterilere beklentilerinin üzerinde hizmet ve ürün sunmak; yüksek nitelikli ve küresel standartlarda PVC Mikser sektöründe önde gelen kuruluşlar arasında yer almak