Mateks Makina - Kimdir

Gıda Makineleri, İçli Köfte Makinesi, Baklava Makinesi, Hamur Üretim Hattı, Mantı Makinesi, Börek Makineleri, Pastörizasyon Makineleri İmalatı ve Satışı

Mateks Makina Hakkında

Mateks Makina tüm hamur işleyen makine sektörünün makine ihtiyacına cevap verebilmek için kurulmuştur. Bu sektörde 42 yıllık başarılı bir geçmişe sahip olan firmamız yılların tecrübesi ve birikimiyle sektörde aranılan ve danışılan firma haline gelmiştir.

Mateks Makinaİçli Köfte Makinesi, Baklava Makinesi, Pizza Makinesi, Mantı Makinesi, Börek Makineleri, Pastörizasyon Makineleri İmalatı ve Satışı yapmaktadır.

 

Mateks Makina, 8500 m2 kapalı alan üzerinde faaliyetini sürdürmekte ve en son teknolojiyi kullanarak imalat yapmaktadır.

Üretimini bünyesinde istihdam ettiği Makine Yüksek Mühendisleri, Makine Resim Konstrüksiyon Teknikerleri, Elektrik Teknikerleri, Usta Öğretici ve alanında deneyimli uzman kadrosuyla gerçekleştirmekte, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, satış öncesi ve sonrası hizmetleriyle, sektördeki yerini her geçen gün sağlamlaştırmaktadır.

Firmamızın bu başarıya ulaşmasındaki en büyük etken, sektörün sorunlarını çok yakın takip ederek çözümler üretmesidir.

AR-GE & İLKELERİMİZ

Firmamız AR-GE departmanıyla dünyadaki son gelişmeleri takip etmekte ve Türk teknolojisiyle harmanlayıp yeni ürünleri ve çözümleri sektöre sunmaktadır.

İLKEMİZ
Türk Makinacılık ve Mühendislik anlayışını dünya pazarında tanıtmak, Türk Gıda Sektörünün; dünya gıda kodeksine uygun (HACCP) ve hijyen mamüller üreterek çıtasını yükseltmek, dünyaya makina satarak ülkemizden çıkan döviz kayıplarını önleyip ülkemize döviz girdisi sağlamaktır.
Firmamız sadece satış ve kazancı düşünmemektedir. Hedefimiz; sizlerin sorununa ortak olup sizler için çözümler üretmektir. Yeni yatırımlarınızda mutlaka bizlere danışınız.

Fabrika binanızı ve makina diziliş parkurunu tecrübeli ekibimizle ücretsiz olarak projelendirelim.
Bahsettiğimiz projelendirmeler Avrupa Birliği’ne Üyeliğimizin söz konusu olduğu şu günlerde zorunlu hale gelecek olan HACCP belgelerinde sizlere kolaylıklar sunacak, hiçbir tadilat gerektirmeden vakit ve nakit tasarrufu sağlayacaktır.

ISO 9001-2000 & CE & TSEK belgelerine sahip olan firmamız üretimini Avrupa standartlarında gerçekleştirirken kalitesinden hiçbir ödün vermeden sizlerin hizmetine sunmaktadır.
Sektördeki sorunlarınıza çözüm üretebilmek, katkıda bulunabilmek, öneriler getirmek ve uzun yıllar birlikte çalışmak dileğiyle…

Hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim.
Dursun BAL