Telasan Tekstil - Kimdir

Tekstil Makinaları | Nakış Kapitone Yatak Makinaları | Lazer Makinaları Satışı

TELASAN TEKSTİL 1999 yılında, kendi üretimi olan FİBERTELA ve GOLDTELA markalı nakış telaları ve nakış malzemeleri ile nakış sektörüne hizmet vermek amacı ile kurulmuştur.

Firmamız, ülkemizin kalkınmasında özel bir yeri olan tekstil sektörüne ithal ettiği yüksek performanslı makineler, bu makinelerin yedek parçaları ve satış sonrası teknik desteği ile katkıda bulunmaya devam etmektedir.

İthal ettiği yüksek performanslı Nakış makineleri, Triko Makineleri, Kapitone makineleri, Yorgan makineleri, Lazer Kesim makineleri, CAD sistemleri vs. ürün ve makineleri ile ülkesine ve tekstil sanayisine kaliteli ürünleri en uygun fiyata temin etmektedir.

Taş Dünyası 2001 yılından bu yana bir Telasan Tekstil markası olarak zengin ürün çeşitleri, güler yüzlü hizmeti, hızlı servisi ile sektörde önemli bir yer almaktadır. Taş Dünyası olarak satış ve satış sonrası hizmetlerimiz, gelişmiş üretim sistemimiz ile dizim, ürün üzeri baskı, pres ve dizaynlarımız ile sektörde öne çıkıyoruz.

Telasan’ın hızlı büyümesinin ardında, piyasanın gereksinimlerini araştırabilmesi, teknolojik gelişmeleri yakından izlemesi, insan kaynaklarını etkin bir biçimde değerlendirmesi, personeline gerekli eğitimi vermesi ve bilgiyi tabana yayma politikası yatmaktadır.

Satışını gerçekleştirdiği tüm ürünler için bol miktarda yedek parça bulunduran Telasan, müşterilerine daha hızlı hizmet verebilmek için satış ve servis noktaları ile birlikte servis araçlarını da her geçen gün arttırmaktadır.

Telasan Tekstil, istikrarlı bir şekilde büyüyerek Türkiye’nin dünya tekstil sektöründeki pazar payının büyümesine ve ürün kalitesinin arttırılmasına katkıda bulunmayı ana hedefi olarak belirlemiştir.