Ünsal Tarım Makina - Kimdir

Hidrolik Tarla Pülverizatörleri - Tarla Pülverizatörleri - Gübre Serpme Makinesi - Çift Diskli Gübre Serpme - Turbo Atomizerleri - Bahçe Pülverizatörleri - Tarla Pülvarizatörü Masuralı Pompa İmalatı

Ünsal Tarım Makina Sanayi Ticaret Ltd. Şti.

Teknoloji ve Güvenin Buluştuğu adres olan firmamız Ünsal Tarım Makina Sanayi Ticaret Ltd. Şti. 1992 yılından beridir ziraat aletleri imalatı sektöründe faaliyet göstermektedir. 
Tarlamızdan ve bahçemizden iyi bir verim alabilmek için zamanında ve koşullara uygun ilaç ve ekipmanı seçimi yapılması gerekmektedir.

Firmamız uygun ekipmanları sizlere sunabilmek için yenilikleri takip ederek çalışmaktadır.
Şu an üretimimizde 300 lt ile 1000 lt arasında makine imalatı yapmaktayız. Ünsal Tarım ve İlaçlama Makinaları olarak Hidrolik Tarla Pülverizatörleri Tarla Pülverizatörleri Gübre Serpme Makinesi Çift Diskli Gübre Serpme Turbo Atomizerleri Bahçe Pülverizatörleri Tarla Pülvarizatörü Masuralı Pompa İmalatı yapmaktayız.

İmalat çeşidimizi artırmak amacı ile ar-ge çalışmalarımız devam etmektedir.
İmal etmiş olduğumuz bütün makinalarımızı yurt içinde yurt dışında pazarlayabilmek amacı ile gerekli olan bütün belgelerimiz ve deney raporlarımız bulunmaktadır. 

Biz, imalatını ve satışını yaptığımız tüm ürünlerimize güveniyor, her türlü memnuniyet ve şikayetlerinizi bir armağan olarak kabul ediyoruz. Müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü  hizmet anlayışı ile sektördeki imalatına devam eden firmamız, sizleri de müşterilerimizin arasında görmek arzusunda olduğumuzu belirtiyor,

Firmamız ürünlerini web sitemizde veya makinaturkiye.com sayfamızdan ulaşabilirsiniz.