Paketsan Ambalaj - Kimdir

DİKDÖRTGEN TABANLI TEK VEYA ÇİFT KAT KAĞIT TORBA İMALATI

Kendimizi anlatmadan önce bu işi neden yaptığımızı bilmenizi isteriz. Seneler önce Türkiye’de ilk poşet üretimi yapılmaya başladığı süreçten beri bu sektörün içerisinde öncelikle bir tüketici, çalışan, teknisyen, aracı, son olarak üretici olarak yer almaktayız ve üretilen her üründe en az iki sorunla karşılaşıyorduk. Bu sorunları bilgi süzgecimizden geçirerek üretim yapmaya karar verdik. Peki yaşanan sorunlar nelerdi?

  • Sipariş aşamasında doğru bilgilendirme yapılmaması.
  • Ürünün üretim zorlukları anlatılmaması, mazeretler üretilmesi.
  • İşi müşteri portföylerine katabilmek adına kullanılan materyallerin ve termin sürelerinin gerçekçi olmaması.
  • Gelişen teknoloji ve yeniliklere karşılık geleneksel yöntemlerle üretim yapılması.

Yukarıda belirttiğimiz ve belirtmediğimiz birçok sebeplerden dolayı eminiz ki sizlerde bu sorunları yaşamışsınızdır. Bu sorunları ortadan kaldırmak ve müşterilerimizle duygusal anlamda bir bağ kurarak şeffaflık ilkeleriyle üretim yapmaya karar verdik ve taahhüt ediyoruz ki asla yapamayacağımız bir sözü size vermiyoruz.

İstediğiniz ürünleri anlıyor, ezberci üretim yerine bilgiler doğrultusunda en iyi sonucu almanızı sağlıyoruz. Teklif edilen ürün ile teslim edilen ürün arasında özellik farkı olmaksızın hizmet veriyoruz. Sorunlara çözümsel bakış açısı ile yaklaşıp üretilecek olan ürünlerin yapılabilirlik boyutunu size anlatıyoruz. Diğer firmalardan daha uygun mu yerine, diğer firmalardan daha uygun ve kaliteli miyiz sorusunu soruyor ve sizin değerlendirmenize bırakıyoruz. Sizin için daha avantajlı olabilmek adına araştırıyor, sizi dinliyor ve önerilerinizi her şeyden önce değerlendiriyoruz. Ürünlerinizi standart materyallerle üreteceğimizi garanti ediyor, oluşacak her türlü aksiliklerin yükümlülüklerini üstleniyoruz. Ve size kalitesiz bir ürün satmayacağımızın sözünü veriyoruz. Bize güvenebilirsiniz çünkü biz sözümüzü tutarız.