GüngörAgri - Kimdir

Pnomatik ve Üniversal Ekim Mibzerleri, Gibre Serpme Makinaları, Sulama ve İlaçlama Makinaları, Lazer Tesfiye Makinaları Toprak İşleme Makinaları İmalatı ve Pazarlama

Müşteriyi Memnun Etmenin Anahtarı Kalitedir

Güngör Tarım Makineleri

1947 yılında Tekirdağ'ın Malkara İlçesinde İsmail Güngör tarafından şahıs şirketi olarak kurulan işletme küçük bir torna atölyesi olarak, zirai alet ve ekipmanlarının tamiratı ile iş hayatına başlamıştır.

1960’lı yıllara kadar pulluk ve muhtelif tarım arabaları (römork vb…) imalatı yapmıştır. 1970 yılında itibaren Malkara Küçük Sanayi Sitesine taşınmış ve yöresel ihtiyaca yönelik Kazayağı, Ayçiçek Ekim Mibzeri, Buğday Ekim Mibzeri, Biçerdöver’lere Ayçiçek hasat tertibatı imalatı yapmıştır.


1990’lı yıllarda ise müşterilerine gelişen teknoloji ile cevap vermek amacıyla 1997 yılında bilgisayar destekli tasarım CAD ve bilgisayar destekli CAM tezgahları ile üretim yapmaya başlamıştır.Bu anlamda kalite çalışmalarını da başlatıp TSE belgesini alan firma ürünlerini dünyanın birçok ülkesine ihraç eder konuma gelmiştir. Firma alanında liderliği benimseyerek sektörde Yunanistan ve Bulgaristan’a ihracat yapan ilk Türk şirketi olmuştur.

Firma halen faaliyetlerini Güngör Tarım Makineleri A.S. ismiyle Nuri Güngör, Sami Güngör yönetiminde sürdürmektedir.

 

Misyonumuz:

- Ürün yelpazemizde bulunan her ürün için sürekli geliştirme ve iyileştirme felsefesiyle Türkiye ve dünya geneline yayılmış olan müşterilerimizin sürekli memnuniyetini sağlamak.

- Sürekli gelişen Satış sonrası destek ve servis ağımızla satış sonrası müşteri mağduriyetinin önüne geçmek.

- Satış sonrası müşterilerimizin dilek ve görüşlerini dikkate alarak müşterilerimizin istekleri doğrultusunda ürünlerimizi iyileştirmek.

- Bilgi ve deneyimlerimizi sürekli olarak müşterilerimiz lehine kullanmak,işletmemizi hep ileriye taşıyacak şekilde organizasyonlar içinde tutmak, dürüstlükten vazgeçmemek mutlu ve güler yüzlü çalışanlarımız, tedarikçilerimiz ve satıcılarımızla birlikte müşterilerimize hizmette sınır tanımadan onlara güven ve sadakati vermek.

- 1947 den günümüze biriktirdiğimiz tecrübemizi yeni teknolojilerle harmanlayarak güçlü ve güvenilir tarım makinaları üreterek müşterilerimize GÜNGÖR farkını ve kalitesini yaşatmak

 

 

Vizyonumuz:

- Türkiye ve Dünya çapında tarım alet ve makineleri ihtiyacına cevap verebilmek.

- Gelişen teknolojiye ayak uydurarak teknolojik gelişmeleri ürünlerimize uygulamak.

- Kalite ve Güvenirlilikten asla ödün vermemek.

- Müşterilerimizin isteklerine hızlı, tam zamanında ve uygun olarak cevap vermek.

- Tüm faaliyetlerimizde güven, şeffaflık , saygı ile çerçevelenmiş bir projeksiyonda, güçlü çalışanları ve saygın müşterileri ile bir takım anlayışı üzerine kurulmuş heyecan verici ve yenilikçi çevre oluşturmak.

- Tarım ve makine kültürü ile sürekli büyüyen ve başarılara imza atan dünya çapında lider kuruluşlar arasına girmek.