Hedef Tekstil - Kimdir

Örme Ve Örgü Makinaları Satışı

Türkiye Tekstil sektörümüzdeki; Triko Fason örgü firmalarının en girişimcisiyiz. İstanbul'un kalbinde Türkiye'nin en iyi Fason Triko Üreticisi olmak için çalışıyoruz. Güvencemiz kalitemiz.

Son teknoloji ile donatılmış modern üretim tesisimiz ve "üretimde üst düzey kalite" prensibiyle, yerli ve yabancı tekstil firmalarına fason üretim hizmeti veriyoruz.

Kalite'nin Kaynağı, Dünya'nın Tercihi

Hedef Tekstil San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Triko imalatı ve Fason üretimde kaliteyi, 1. sınıf işçiliği ve hızlı termini hedef'liyorsanız aradığınız yer burası. Hedef Tekstil olarak 25 yıllık tecrübe ve deneyim ile, üstün kaliteli hizmet ve maksimum müşteri memnuniyeti anlayışımızı harmanlayarak, Türkiye'nin tekstildeki kalbi olan İstanbul'da İmalat ve Fason Üretim alanında kendimize haklı bir yer edindik. İstanbul Cevizlibağ'da bulunan modern ve yüksek kapasiteli üretim tesisimiz ile hizmet vermekte olup esas üretim felsefemiz; 1. Sınıf İşçilik ile 1. Sınıf Kaliteyi üretmek ve bunu müşterimize en iyi ve hızlı şekilde sunarak maksimum memnuniyetini sağlamaktır. Sizde 1. Sınıf İşçilik, 1 Sınıf Kalite ve Memnuniyet hedef'liyorsanız bizimle iletişime geçin.