Botek Elektrik Elektronik - Kimdir

Makine imalatçılarına yönelik, şalt malzemesi, otomasyon cihazları, servo sistemler

1997 yılında Elektrik ve Otomasyon sektörüne hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Kuruluş amacı ve ilkesi sektördeki en iyi hizmet ve müşteri memnuniyetidir. Bu ilke ve hedef doğrultusunda yoğun bir rekabetin yaşandığı sektörde insana yatırım yapmış ve yapmaya devam etmektedir. Sürekli büyüyen kadromuz bunun en büyük kanıtıdır.

Planlama, satış, lojistik, teknik ve muhasebe departmanları ile her geçen gün daha iyi hizmet sunabilmek için kendini yenilemektedir. Sürekli kendini geliştiren genç, dinamik ve teknik kadrosu proje hazırlama ve uygulama konularındaki bilgi birikimlerini müşterileriyle paylaşmaktadır.

Kurulduğu yıldan itibaren istikrarlı büyümesi sayesinde pazarda lider firmalardan biri haline gelmiştir. Bunun en önemli sebebi dürüstlük ilkesi ile daima müşteri odaklı çalışması, kesin ve doğru çözümler üretmesidir.
Mevcut yapısı ile sektördeki müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına en kısa sürede ve uygun şartlarla cevap verebilecek teknik ve lojistik alt yapıya sahiptir.


Müşterilerimiz için en doğru seçeneği sunarak başarıyı garantilemek bizim işimizdir.. Ama herkesin ihtiyaçları farklıdır, bilinen yollar herkes için geçerli değildir. Bu yüzden ürün ve hizmetlerimizde çeşitlilik ön plandadır. Bu da teknolojiyi ve uzmanlığımızı kullanarak, daha hızlı, kişiye özel ve yenilikçi projelere imza atmamızı gerektirir.


"Botek, kurulduğundan bugüne, dünyadaki gelişmelerle aynı hızda ilerleyebilmek, otomasyon hizmetleri alanında müşterilerine yüksek kalitede ürünler sunabilmek amacıyla doğru ve kaliteyi önemseyen firmalarla çalışmaktadır. Başarımızın temeli hevesli, hırslı, profesyonel, sorumluluk sahibi ve müşteri odaklı Takım Ruhu ile motive olmuş ekiplerimize dayanmaktadır."
Firmamız yenilikçiliği, öncü ve rekabetçi takım ruhunu, güven ve dürüstlüğü, müşteri odaklı olmayı ve kaliteli hizmeti ilke edinmiş, bunu da mutlu çalışan hedefiyle gerçekleştirmiştir.