İzmirlioğlu Rulman - Kimdir

Rulman, V Kayışı, Z Kayışı, Tekstil Yağları, Mekanik Salmastra, Yağ Keçesi, V Kasnak, Zincir Dişli, Transmisyon Zincirleri, Redüktör, Kaplin, Sanayi Tekerlekleri, Rulman Yatakları çeşitlerinin satışı

İzmirlioğlu Rulman,1992 yılında Denizli'de kurulmuştur. Denizli ve çevre illerdeki endüstriyel kuruluş ve ticari müşterilere hizmet etmeyi hedeflemiştir. 2004 yılında İzmir'de kurduğumuz İZMİRLİOĞLU OTOMOTİV İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ile İthalata başlayıp, Türkiye geneline toptan satış yapmaya başlamıştır.
 

koffer

Firmamız Rulman, V Kayışı, Z Kayışı, Tekstil Yağları, Mekanik Salmastra, Yağ Keçesi, V Kasnak, Zincir Dişli, Transmisyon Zincirleri, Redüktör, Kaplin, Sanayi Tekerlekleri, Rulman Yatakları çeşitlerinin satış hizmetini vermektedir. Firmamız 2004 yılından itibaren ithalata başlayarak faaliyet alanını genişletmiştir.

2008 yılında İstanbul'da kurduğumuz DELTAPAK SIZ.ELM.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. ile mekanik salmastra üretimine başlamıştır.

Hedefimiz, başta ülkemiz olmak üzere İzmirlioğlu Rulman adını yurtiçi ve yurtdışında en iyi şekilde temsil ederek sektörde söz sahibi olmaktır.

 

Üretimini veya ithalatını yaptığımız ürünlerin dışındaki ihtiyaçlarınızı da en kısa zamanda yurtdışından temin ederek müşterilerimize sunmaktayız.