Uğurmak - Kimdir

Taş kırma, eleme, yıkama makinaları imalatı yapan sektörel olarak maden makinaları, yol ve inşaat makinaları, iş makinaları kapsamında ülkemize ve dünyanın 43 farklı ülkesine hizmet veren bir kuruluş.


UĞURMAK, UĞUR MAKİNA'nın tescilli markasıdır.1974 yılında kurulduğundan bugüne UĞUR MAKİNA, kırma, eleme, yıkama ve besleme tesislerindeki 40 yıla yakın deneyimi ile Türk Sanayisi'nin önde gelen firmalarından biri olmuştur. UĞUR MAKİNA faaliyetlerine 1974 yılında çelik konstrüksiyon işleriyle başladı ve 2004 yılına kadar faaliyetlerini OSTİM Organize Sanayi Bölgesindeki üç atölyesinde sürdürdü, 2005 yılından 2009 yılına kadar UĞUR MAKİNA faaliyetlerine üç atölyesi ile birlikte İVEDİK Organize Sanayi Bölgesindeki 4500 m² fabrikasında devam etti. 2009 yılı itibari ile UĞUR MAKİNA Sincan Organizedeki yerine geçmiştir. 25.000 m² üretim kapasitesine sahip fabrikası ve deneyimli personeli ile her geçen gün kendini geliştirmeye devam etmektedir. UĞUR MAKİNA bugüne kadar Dünya'da 125 Türkiye'de ise 300'den fazla tesisin kurulumunu gerçekleştirmiştir.
Kalitesi ile sürekli yükselen UĞUR MAKİNA; ulusal ve uluslar arası tüm müşterilerinin kırma, eleme ve yıkama makineleri taleplerini karşılayabilmektedir.

Üretimini yaptığımız makineler; yol, bina ve baraj yapımında kullanılan asfalt ve beton santrallerinin kullanıldığı agreganın üretimini ve madencilik sektörünün ihtiyaç duyduğu cevherin ortaya çıkarılmasını sağlamaktadır. Tüm ürünlerimiz, yüksek kalite, iş güvenliği, bakım ve işletim kolaylığı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Ürün yelpazemiz, besleyici, çeneli kırıcı, darbeli kırıcı, paletli kırıcı, titreşimli elek, yıkama helezonu ve bantlı konveyörlerin tüm çeşitlerini kapsamaktadır.

UĞUR MAKİNA, Ar-ge ve İnovasyon Departmanları ile son teknolojiyi takip etmekte ve bunu ürünlerine yansıtarak tam müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.

Tesislerimiz;
- Sabit ve Mobil Kırma, Eleme, Yıkama ve Stoklama tesisleri
- Sabit ve Mobil Kırma Eleme ve Stoklama tesisleri
- Eleme, Yıkama ve Stoklama Tesisleri
- Eleme ve Stoklama Tesisleri
- Sabit ve Mobil Mekanik Stabilizasyon plenti

Ürünlerimiz;
- Çeneli Kırıcılar
- Primer Darbeli Kırıcılar
- Sekonder Darbeli Kırıcılar
- Konik Kırıcılar
- Paletli Kırıcılar
- Tersiyer Kırıcılar
- Dik Milli Kırıcılar
- Titreşimli Elekler
- Kaya Besleyiciler
- Kum Besleyiciler
- Yıkama Helezonları
- Bantlı Konveyörler
- Stoklama Bunker ve Siloları
- Agrega Bunkerleri
- Besleyici Bantlar
- Mikserler