Termak Endüstriyel Ürünler - Kimdir

Vinç Sanayi Gemi Sanayi Döküm Sanayi Bombe Sanayi Makine üretim sanayi Aluminyum Sektörü



Kökleri 1993 yılına dayanan şirketimiz, 1997 ve 2005 seneleri arası TERMAK MAKİNA San. ve Tic. ve 2005 yılı sonu itibari ile Termak Endüstriyel Ürünler Makine ve Yedek Parça San. Tic. Ltd. Şti. adıyla ağır makinalar alanında hizmet vermektedir. Şirketimizin teknik bilgi birikimi daha çok ağır makina parçaları imalatına yöneliktir ve bu sahada makina parkının yenilenmesi, büyütülmesi ve yerleşim alanının genişletilmesi sağlanmıştır. Kendi içimizdeki bu gelişim sayesinde değerli müşterilerimize daha iyi, daha hızlı ve daha kaliteli hizmet vermekteyiz.

Yaptığımız işler daha çok parça imalatına yönelik olduğu için, hertürlü sektöre hizmet vermekteyiz.

 

Saygılarımızla

TERMAK ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER


Yaptığımız işler daha çok makina parça imalatına yönelik olduğu için, her türlü sektöre hizmet verebilmekteyiz. Hali hazırda 1250m2 alanda (1000 m2 kapalı) faaliyet gösteren çeşitli kapasitelerdeki ve özelliklerdeki tezgahlarımız sayesinde de siz müşterilerimizden gelen her türlü sanayi, iş makinaları, araçları ve yedek parçalarının talaşlı imalatı, bakımı, onarımı, ihracat ve alım-satımını yapabilmekte ve gerektiğinde de büyük sektörel tecrübemiz sayesinde fason olarak yaptırabilmekteyiz.
 


Çözüm sunduğumuz bazı sektörler:
 

  • Vinç Sanayi
  • Gemi Sanayi
  • Döküm Sanayi
  • Bombe Sanayi
  • Makine üretim sanayi
  • Aluminyum Sektörü


ISO 9001 standartlarına taşımış olduğumuz hizmet kalitemiz ve ekibimizin teknik birikimi sayesinde müşterilerimize zamaninda ve yüksek kalitede hizmet sunabilmekteyiz.

Makina parkımızda bulunan tezgahlar ve özellikleri hakkında ki bilgilerede online olarak "Makina Parkımız" bölümünden ulaşabilirsiniz.