Ed Makine - Kimdir

Kiralık İş Makinaları ve Ekipmanları, Kiralık Ekskavatör, Kiralık Teleskop, Kiralık Kırıcı, Kiralık Konkasör, Kiralık Elek, Kiralık Asfalt Silindiri Pazarlaması ve Kiralaması

2007 Yılında kurulan ve iş makinesi kiralama sektöründe hizmet veren Ed Makine kusursuz hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman en üstte tutmayı kendine ilke edinmiştir. 

Ed Makine, "İş Makinesi Kiralama Hizmetleri" sayesinde kiralama için minimum zaman harcarken esas faaliyetlerinize de odaklanabilirsiniz.

Projelerimizin en önemli kısmı sizi dinlemek. Bu sayede ne kiralamak istediğinizi görüyor, ihtiyaçlarınızı anlıyor  buna göre  isteklerinizi karşılıyoruz.

Ed Makine parkında; hemen hemen dünya çapında kalitesi ve verimliliği ile ün yapmış tüm marka ve tipte Paletli Ekskavatöler, Lastikli Ekskavatörler, Toprak Silindirleri, Yama Silindirleri, Asfalt Silindirleri, Dozerler, Greyderler, Loderler, Mobil Konkasörler, Mobil Elekler ve Türkiye'de ilk olan Teleskopik Bomlu Ekskavatör, Amfibik Ekskavatör ve Su Ekskavatörü ile tüm Türkiye'ye kiralama hizmeti vermekteyiz.

VİZYONUMUZ

Çalışanıyla bir aile oluşturmuş, gelişen ve büyüyen iş makinesi kiralama sektöründe bizlerde yerimizi almak istiyoruz.

Bunun için;

*Kaliteli, ekonomik ve geniş makine parkı ile hizmet sunmak,

*Nitelikli ve deneyimli iş gücü ile çalışmak,

*Ulusal ve uluslararası standartlarda çalışmak,

*İş ve işçi sağlığına önem vermek,

*Çevreye büyük önem vermek, 

*Müşterilerimizin taleplerine  istenilen yer ve zamanda cevap vermek,

*Kesintisiz müşteri memnuniyeti sağlamak,

*Müşteri ile aile sıcaklığı içinde ilişkileri geliştirmek ve sürdürmektir.

Hedeflerimizi yavaş ancak emin adımlarla bu noktalara ulaşmanın şimdiden heyecanı içerisinde sizinle tanışmak ve bizimle iş yapacağınızı samimiyetle ümit ediyoruz.

MİSYONUMUZ

Gelişen ve hızla büyüyen ülkemizde şehircilik anlayışı  şehirlerimizde imara ve yaşantıya yansıma sancısı çektiği bir gerçek, bu gerçekten hareketle yola çıkarsak biz ne yapabileceğimizi hangi yelpazede olacağımıza karar vermemiz gerekiyor.

Değişim sürecinde  şehircilik anlayışına sahip yapının çatısını oluşturmak ve bu  kaliteden ödün vermeden, prensiplerinden ödün vermeden ilkeli ve yenilikçi bir yapı oluşturmanın gayreti ve heyecanı içerisinde iş makinesi kiralama sektörde sürekli ivme almak istiyoruz. 

FELSEFEMİZ

Mutlu Müşteri, Mutlu Çalışan...

Ed Makine, sağlıklı bir büyümenin, müşterinin aldıkları hizmetin kalitesinden ve çözüm ortağı memnuniyetinden geçtiğinin bilincindedir. Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak ise, mutlu çalışanlar ve kendisine hizmet sağladığı mutlu müşteriler ile olacaktır. Bu nedenle Ed Makine, müşterilerini ve çalışanlarını iş ortakları olarak görür.

Ed Makine, müşterilerinin bütün ihtiyaçlarını kendi ihtiyacı olarak görmeyi ve en uygun çözümleri sunmayı kendisine ilke edinmiş, müşterilerinin her türlü gereksinimlerini gidermek için güçlü bir iş makinesi alt yapısı kurmuştur. Çözüm ortaklığı felsefesinin vazgeçilmez özelliği olarak. Ed Makine'nin tüm personeli, müşterilerine en yüksek kalitede hizmet sunmak ve makine kiralamada memnuniyet sağlamak için için çalışmaktadır.

KALİTE POLİTİKAMIZ

* Sektöre ait, teknolojik gelişmeleri takip etmeyi ve uygulamayı,

* Tüm personellerde kalite, çevre ve iş güvenliği bilincini oluşturmayı,

* En doğru, en uygun ve en ekonomik çözümleri en hızlı biçimde uygulamayı,

* İçinde bulunduğumuz topluma ve çevreye saygılı, örnek bir şirket olayı,

* Müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak karşılayan bir anlayış içinde güvenilir ve aranan firma olmayı Kalite Politikası olarak belirlemiştir.