Siberg Teknoloji - Kimdir

Ultrasonik metal kaynak makinaları satışı

Siberg Teknoloji Ürünleri

Enerji sektöründeki hızlı gelişme, verimlilik, performans ve kalite standardı talebinin artması ile uluslararası yabancı sermayeli kuruluşlar pazara dahil olmuş ve ciddi bir rekabet ortamı doğmuştur. Bu dönemde sorumluluğunun farkında olan şirketler toplam kalite standardına yönelmiş ve uluslar arası kalite şartlarında faaliyet gösterme çabası içine girmiştir. Bir yandan pazar ve müşteri çeşitliliği arttırılırken bir yandan da alınmış olan işlerin en kısa sürelerde ve azami kalitede bitirilmesi bir zorunluluk haline gelmiştir.

Sektörde yaşanan bu hızlı gelişme ile artan rekabet ortamında, Siberg Teknoloji Ürünleri, büyüme ve değişim prensibini esas alarak, ihtiyat ve istikrar önlemlerini hiçbir zaman elden bırakmayarak, ülkemizin en saygın kuruluşları arasında yer alan bir firma olmak amacındadır.

Vizyonumuz:

Içinde bulunduğumuz alandaki güçlü konumumuz ve sahip olduğumuz kaynaklarımız doğrultusunda sektörün geleceğinin şekillendirilmesinde ana

rolü üstlenmek.

Misyonumuz:

Müşteri memnuniyetinin; güvenilir, özverili hizmet anlayışının ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip etmenin bizi başarıya ulaştıracak en

önemli değerler olduğunu bilerek hareket etmek.

Değerlerimiz:

  • Müşteri memnuniyetini sağlamak birinci hedefimizdir.

  • Kurum içerisinde herkes şirketin bir parçasıdır, bu yüzden çalışanların motivasyonu en önemli çıkış noktamızdır.

  • Içinde bulunduğumuz toplum ve çevre lehine hareket etmek temel değerlerimizdendir.

  • Müşterilerimiz, iş ortaklarımız, çalışanlarımız ve toplumla olan ilişkilerimizde her zaman şeffaf ve açık iletişim temel özelliğimizdir.

  • Karşılıklı güven ve saygı yaratabilmek, iletişim içinde olduğumuz bütün çevremiz için geçerlidir.

  • Değişen dünyaya ve teknolojik gelişmelere ayak uydurmak; eğitim ve kendini geliştirme kurum kültürümüzün yapı taşlarıdır.

Ekip çalışmasına verdiğimiz önem doğrultusunda ana bütünü oluşturan parçaların aynı hedef doğrultusunda hareket etmesini sağlamak görevimizdir.