Öz Topaloğlu Makina - Kimdir

Tekstil Makinaları, Düz Dikiş Makinaları, Fleto Makinaları, Dikiş Otomatları,Deri Dikiş Makinaları, Overlok Makinaları, Punteriz Dikiş Makinası İmalatı Pazarlaması ve Satışı

Öztopaloğlu Konfeksiyon ve Tekstil Makinaları

Biz güvenin her şeyin ötesin'de olduğuna inanan bir şirketiz. 1981 yılında Beyoğlu sakız ağa cad.Halas sok'da kurmuş olduğumuz küçük bir dükkanla TEKSTİL VE MAKİNA satışı yapmaya başladık. Kurucusu Fehmi Topal ve kardeşleri olarak hizmet vermeye başladık. Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak için dünden bugüne büyüdük ve geliştik.

1987 yılında kuruluş amacımızı hiç değiştirmeden ÖZ TOPALOĞLU Fehmi topal adı altında 'Unkapanı 2.blok'da hizmetimize devam ettik. O günden bu güne amaçlarımız doğrultusun'da disiplinli çalışan elemanlarımızla bu günlere sizlerin karşısına geldik.Tek amacımız sizlere güven sağlamak siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmektir.

1994 yılında ise ÖZ TOPALOĞLU KONFEKSİYON DERİ MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. olarakisim değiştirdik. Saygılı personelimiz, çalışanlarımızla geniş teknik servisimiz le her zaman sizlerin karşısındayız. Değişen ve gelişen teknoloji sizlere çok çeşitli makine modeleri sunmamıza imkan sağlamıştır. Biz de bu teknoloji'nin nimetlerini sizlere sunmak dan değişik makine modelerini sizlerle paylaşma'dan mutluluk duyuyoruz. Sizlerin karşınsı'da olmamızın tek nedeni sizlere hizmet sağlamaktır. Biz halla bu gün sizleri'de kendimiz'den biri olarak görüyoruz. Bizim büyüyüp gelişmemiz de sizlerin de bir parçası olduğunu düşünüyoruz.

Şu anda Unkapanın'da 3 tane satış showrumuzla yine tam kadro hep birlikteyiz. Siz değerli müşterilerimizin vermiş olduğu destekle her zamaki gibi ayaktayız. İlk kuruluşumuz dan bu yana şirketimize emek vermiş şirket kurucumuza değerli çalışanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.Her zaman dediğimiz gibi güven her şeyin ötesindedir.