Baz Elektronik - Kimdir

Baz Elektronik musterilerine sayisiz cesitte Kablo Gruplama hizmetlerinin yani sira cesitli lehim, montaj, fason iscilikleri v.b. alanlarda da hizmet vermektedir.

Baz Elektronik, alanında uzman kadrosu ile Otomotiv, Beyaz Eşya, Kombi, Elektrikli küçük ev aletleri, Aydınlatma, Ses ve görüntü sistemleri, Güvenlik / Yangın söndürme, Asansör, Havalandırma ve Elektronik gibi alanlarda müşterilerine sayısız çeşitte Kablo Gruplama / Enstelasyon hizmetlerinin yanı sıra çeşitli lehim, montaj, fason işçilikleri v.b. alanlarda da hizmet vermektedir.

Amacımız, müşterilerimizin taleplerine “sıfır hata” hedefi ile üst düzey kalitede, düşük maliyette, hızlı ve daha pratik çözümler sunarak sektörde öncü tedarikçilerden biri olmaktır.

Web sitemiz içerisinde yapmış olduğumuz çalışmaların bir kaçını görebilir, değişken talepleriniz için ILETISIM bölümünden bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Baz Elektronik ailesi çözüm ortağınız olmaktan gurur duyar…

 

BAZ ELEKTRONİK Kimdir?
Baz Elektronik, alanında uzman kadrosu ile kablo gruplama ve elektronik sektöründe öncü tedarikçilerden biri olmayı hedeflemiştir. Sektörde kaliteyi ilke edinerek rekabetçi fiyatları ile her geçen süre zarfında adını duyuran, sektörün dinamik çözüm ortağıdır.

MİSYONUMUZ;
Baz Elektronik, ürünleri, çözümleri, kalite anlayışı, rekabetçi fiyatları, sağladığı güvenirlilik ve iş ahlakı ile müşterilerin ilk tercihi olmayı hedefleyerek, çalışanları ve müşterileri için değer yaratan bir şirket olmayı misyon olarak belirlemiştir.

VİZYONUMUZ;
İhtiyaç duyulan ve değişken taleplere üst düzeydeki kalitesinden ödün vermeyerek düşük maliyette ve hızlı çözümler sunarak sektörde, yurt içinde ve yurt dışında kendinden emin hızlı adımlarla yer edinmeyi vizyon
olarak benimsemiştir.

Web sitemiz içerisindeki menülerden ürün yelpazemiz içerisinde dahil olan bazı ürünleri görebilir değişken talepleriniz için iletişim bölümünden bizimle kontak kurabilirsiniz.

Baz Elektronik ailesi çözüm ortağınız olmaktan gurur duyar.