Değirmencioğulları - Kimdir

Tarım ve Yem Makinaları İmalatı

Kaliteli üretim ilkesiyle 1981 den bugüne çeyrek asrı aşkın üretim ve hizmet tecrübesiyle gücüne güç katarak sektörde öncü kurum olmak üzere çalışmalarına devam etmektedir. Taahütlerini zamanında ve   eksiksiz yerine getirmek için gerekli ekip ve ekipmana sahip olan Değirmencioğulları Tarım Makinaları her zaman en iyi hizmeti sunmayı ve müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlamaktadır.

Kaliteli ürün, üstün hizmet anlayışı ile hem müşteri memnuniyeti hem de kurumsal fayda sağlamak amacıyla Tarım Makinaları alanında her türlü ihtiyaca cevap veren Değirmencioğulları Makina hedef kitlesine en kaliteliyi en ekonomik yönüyle sunma çabasındadır.

Vizyonumuz;

Müşteri ve Çalışanına artı değer sağlayan , kaliteli ürün ve hizmetleri ile geniş kitlelere erişen, toplumsal sorumluluğunun bilincinde, değerlerine sadık, güvenilirliği, kalite yönetimi, ürün çeşitliliğinde öncülüğü, uzman personel ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla ilk akla gelen ve tercih edilen kurum.

Misyonumuz;

Müşterilerimize bütün faaliyet alanımızla ilgili ürün ve hizmetleri kalite ve etik değerlerden ödün vermeden her seferinde beklentileri aşarak sunmak, sektöre yön veren bir kurum olarak araştırma ve geliştirme faaliyetlerini üretime dönüştüren bir marka olmak.