Yediveren Bilişim - Kimdir

Elektronik makina alım satım

Yediveren bilişim olarak, 2006’dan bu yana ürün ve hizmetlerin en iyisine, yüksek hızla ve güvenle ulaşmak her geçen gün daha yaşamsal ve gerekli olduğunun farkında olan bir şirkettir. Bu yüzden teknolojik dağıtımı, dolaşımı, ulaşımı, kurulumu hızlı ve kusursuz gerçekleşmeli. Çünkü başarı,  hedeflerinizi elde ederken bütün süreçlerden kesintisiz tasarruf sağlayabilmeniz ile doğru orantılı.

Yeni pazarların kapısını ancak doğru çözüm ortağını seçerek ardına kadar açabilirsiniz. Ortağınızın teknolojideki uzmanlığı ve lojistik destekteki gücü size güven vermeli. Daha verimli ve daha karlı ilerleyebilmeniz, ancak tedarik-servis zincirinin doğru yönetimi ve katma değer üreten müşteri ilişkileri anlayışının koşulsuz benimsenmesiyle mümkün.

Yediveren bilişim, stratejik planının bu gerekleri gözeterek yapmalıdır.

Üretici, bayi ve son kullanıcı arasındaki en etkin halkası olmak hedefi ile yola çıkan yediveren bilişim; taşıdığı misyon, sahip olduğu vizyon ve temsil ettiği değerler sayesinde, kısa sürede sektörde öncü şirketler arasında olmayı başarmıştır.

Yediveren bilişim kurulduğu 2006 yılından bugüne Uşak’ta teknoloji dağıtıcısı ve servisi ana şirketler arasında daima ilk sıralarda yer alarak, sektör içerisindeki yerini sürekli büyütmektedir. Yediveren bilişim 150’yi aşkın küresel markanın Uşak’ta üretici ile son kullanıcı arasındaki tedarik sürecini sağlarken, her geçen gün iş ortakları için yeni katma değerler yaratmayı sürdürmektedir. Uşak’ta müşterilerini kesintisiz desteklereyek, sektörün çözüm odaklı kurumu olarak ayrıca öne çıkmaktadır.

Uşak esnaf Odası’nın Ticaret odasının 2006-2013 yıllarını ve 100’ü aşkın şirketi kapsayan 7 yıllık performansının incelenmesinden de anlaşılacağı üzere, yediveren bilişim Uşak’ta belirli bir ciro ve iş hacmine sahip ilk 5 şirketten biri olmayı başarmıştır.

Yediveren bilişim 2010 yılı sonunda IT dağıtım ve Zincir mağazacılık sektörünün lider isimlerinden biri olan “Gold Bilgisayar” ile kurduğu stratejik ortaklığını, 2013 yılı sonunda kendi iç bünyesinde “Volt Güvenlik” ve “Assos Kartuş ” ile tam bir birleşme gerçekleştirerek taçlandırmıştır. Gerçekleşen bu iş ortaklığı ile yediveren bilişim uşakta tüm elektronik sektörleri içinde sektör liderliği hedefine bir adım daha yaklaştırmıştır.

Bilişim sektöründe 10 yıllık deneyimine, “Volt Güvenlik” ve “Assos Kartuş ”un sinerjisini de ekleyerek, önümüzdeki dönem hedeflerini büyüten yediveren bilişim, pazarda en zengin ürün tedarik eden ve bu ürünlere servis hizmeti veren şirket olma yolunda hızla ilerlemektedir. Genel müdürlük görevini Yunus Uslu’nun yürüttüğü yediveren bilişim bilginin, iletişimin, eğitim ve eğlencenin elektronik ortama taşındığı günümüzde her türlü ihtiyacı takip edere, müşterilerine geniş ürün yelpazesi ve teknik servisi ile hizmet vermektedir.

                                             Yediveren Bilişim

Yunus USLU