Alsaç Makine - Kimdir

Firmamız 1980 Yılında Hidrolik Blok KESİCİ Makina İmalatına Başlamıştır.2000 Yılından İtibaren Çiftlik Ekipmanları Üretimi Yapmaktadır .Hidrolik Sıyırıcı, Halatlı Sıyırıcı, Zincirli Sıyırıcı,Gübre Seperatörü ,Travay Kaşıyıcı Fırça Üretimi,Tırnak Bakım Araçları Üretimi ve Satışı

"AlSAC MAKİNE" Manisa/Turgutlu‘da 1986 yılında otomatik blok kesme makinesi ile faaliyetine başlamıştır.
Ülkemizdeki hayvancılığın gelişmesiyle birlikte 2001 yılından itibaren "Gübre Seperatör, Gübre Sıyırıcıları" makinelerini üreten ender kuruluşlardan biri olmuştur.
Firmamız üretimlerine, Katı gübre serpme, Gübre karıştırıcıları, Bıçaklı gübre pompaları, Kaşıma fırçaları, Mekanik travay, Elektrikli travay, Hidrolik travay imalatını sürdürmektedir.
Bugün gerek yurt dışı gerekse yurt içi satış ve sonrası hizmet politikamız ile tanınan bir marka olma yolunda önemli adımlar atmış olan firmamız; 30 yılı aşkın tecrübesi, genç ve dinamik personeli ile her geçen gün siz değerli müşterilerimize zamandan ve iş gücünden tasarruf ederek daha yüksek ve kaliteli verim almanızı sağlayacak makineler üretmeye devam etmektedir. “ALSAC TARIM MAKİNELERİ” bilgisayarlı tasarım destekli ortamda, kaliteyi ve gücü siz değerli müşterilerimize en iyi şekilde sunmayı hedeflemiştir. ALSAC MAKİNE olarak; "TSE,CE,MARKA TESCİL,YERLİ MALI,SANAYİ SİCİL" belgelerine sahip bulunmaktayız.

DAİMA DAHA İYİYE

Vizyon

Bizi biz yapan etik değerlerimizle oluşturduğumuz sağlam temellerin üzerinde şirketimizi geliştirmeye devam ederken; müşterilerimizi ve çalışanlarımızı her daim memnun eden ve yüzünü güldüren lider bir firma olmaya çalışıyoruz.

Misyon

Kurulduğumuz günden itibaren dinamik yapımızı güçlü tutarak etik değerlerimizden ve şeffaflıktan ödün vermeden faaliyette bulunduğumuz her alanda kaliteyi yükseltiyoruz. Başta siz değerli müşterilerimize ve çalışanlarımıza artı değer katarak sosyal anlamda bulunmamız gereken katkının da bilinciyle ülkemiz ve kurumumuz için hep ileriyi hedefliyoruz.