Günar Makina - Kimdir

double disc taşlama

 Günar makina olarak tecrübemiz 1988 yılında I.C MOTOR SUPAPLARI olarak supap imalatı ile başlamıştır. Motor supapları imalat faliyetlerimiz ise İran da İSTA SUPAP firması adı altında Almanyadan getirilen son teknoloji ürünü makinalar ile sürmektedir.

Günar makina olarak türkiye de taşlama teknolojisinde özel çözümler üreterek çift diskli taşlama teknolojisini müşterilerimize sunmaktayız....

Günar Makina çift diski paralel yüzey taşlama teknolojisi ile bir çok şekilde boyut ve ölçüde parçanın hızlı bir şekilde taşlanmasın saglar. Parçalar kalınlık yönünden 0,25 mm ile 100 mm arasında ayrıca 125 mm genişliginde ve 250 mm uzunlugunda olabilir. Feed-thru methodu  sayesinde full otomasyonlu makinalarımız ile saatte 5000 adet parça taşlama kapasitesine sahibiz. Ayrıca spot-type taşlama ile yüksek adet oranlarında taşlama işlemleri yapabilmekteyiz. Müşterilerimiz ürünleri ne şekilde ve ne kadar adette olursa olsun, biz müşterilerimize fiyat ve kalite acısından en iyi degerleri sunuyoruz. Şanzıman ayar şimleri, çanak pullar, çeşitli mil segmaları, otomotiv yan sanayi saç parçaları, düz rondelaler gibi ürünler yüksek adetli taşlama işlemleri yapabiliriz.