Tektaş Makina - Kimdir

Konfeksiyon ve Tekstil Makinaları Düz Dikiş Makinası, Yorgan Biye Makinası, İnce Baş Çanta Makinası, Kenar Dikme Makinası, Kenar Kapama Makinası Pazarlaması ve Satışı

Tektaş Makina Konfeksiyon ve Tekstil Makinaları

 

1977 yılında Unkapanı'ndaki İstanbul Manifaturacılar Çarşısı'na taşınarak kurumsallaşmış ve hala bu bölgede faaliyetine devam etmektedir. Şirketimiz şu an tescilli Tektaş Makina marka ürünleri ile konfeksiyon makineleri ve ekipmanları sektöründe tekstil endüstrisinin tüm taleplerini karşılayabilen ve ürün yelpazesini sürekli olarak genişletmektedir.

Firmamız, Tektaş adı altında ithal edilmiş deri makineleri ve konfeksiyon makineleri, spor dikiş makineleri, dekoratif dikiş makineleri, kesim motorları, biye kesme makineleri, iğne kontrol dedektörleri, kesme testereleri, tela yapıştırma presleri, transfer baskı presleri, ütü kazanları ve preslerine ait orijinal yedek parça envanteri ile siz saygıdeğer müşterilere hizmet vermektedir.

Ayrıca işletmemiz, ikinci el makinelerinizi yeni makinelerle değiştirme seçeneği sunmaktadır. Her marka için garanti kapsamında temiz ikinci el makine satışları yapılmaktadır. Firmamız, yüksek kaliteli ürünler sunmayı ve satış sonrası destek hizmetini en üst seviyede sunmayı ilke edinmiştir.

Sağlıklı, mutlu ve kârlı günlerde birlikte olmayı dileriz.