Ekonef - Kimdir

Ekonef su arıtma firması başta su dezenfeksiyonu olmak üzere su arıtma sektöründe markalaşma çalışmalarını sürdürmektedir.

 Uzun yıllardır su arıtma sektöründe faaliyet gösteren Ekonef Su Arıtma firması geniş ürün yelpazesi ve teknik donamımlı kadrosu ile hizmet sunmaktadır. Ürün yelpazemizi tamamlamak için bir kısım ürünleri kendimiz imal ederken bir kısım ürünleri ithal etmekteyiz.

Ev ve İşyerleri için içme suyu arıtma sistemlerini ister tezgah altına, ister sistem ana girişlerine kurmaktayız. Ayrıca endüstriyel sistemlerden klor pompası, Ultraviyole (UV) dezenfeksiyon sistemleri, Sağlık Bakanlığından Onaylı kalsiyum hipoklorit bazlı içme suyu kloru, otomatik karbon filtreler ve su yumuşatma, sudaki tortu problemlerinizin çözümü için ister tam otomatik tortu filtresi ister manuel tortu filtresi ürün yelpazemizde yer almaktadır. Suyu saflaştırmak için ise hassasiyet ölçütünüze göre Ters Osmoz Sistemleri ve Demineralize sistemleri proje, satış ve satış sonrası teknik destek hizmetlerini sunmaktayız.

Şirket politikamız fiyat-kalite endeksini maksimum tutarak müşterimize en iyi su arıtma sistemlerini en ucuz fiyata sunmaktır.

   Müşteri memnuniyeti ilkesini öncelik edinerek markalaşma yönünde çalışmalarımız devam etmektedir.